Neurológiai mozgáskorrekció működő, bevált dolog?
Ajánlottak nekem ilyen kezelést, de nem tudom merjek-e bízni. Én csak a hagyományos orvoslásban bízok, semmiféle kuruzslást nem szeretnék kipróbálni. Olvasgattam a neten erről a kezelésről, de semmi konkrétumot nem sikerült találnom, hogy valójában mennyire lehet ez tudományos alapú vagy inkább humbug.
Valakinek van tapasztalata, kapott már ilyen kezelést? Mit gondoltok ról,a hasznos dolog, működik?
Hagyományos masszázson voltam pár napja és ott ajánlották ezt a Neurológiai mozgáskorrekció kezelésüket, hogy ez nekem mennyire hasznos lenne.
Van több műtéti heg is rajtam és a masszőrnő elomdása szerint ezek a műtéti hegek különböző izomblokkokat képesek okozni mindenfelé a testemben. És a kezelés során ezeket az izomblokkokat tárják fel és szüntetik meg.
Én nem mondtam ki, hogy ez kuruzslás lenne, csak szkeptikus vagyok a témában. Kívánics lennék nagyon konkrét tapasztalatokra, akik felvettek már ilyen kezelést, nekik mi a véleményük róla, megéri-e, tényleg használ-e.
Szerintem kifejezetten hasznos, nekem hasonló problémám volt, ahol szintén blokádokat kellet megszüntetni (nem MO-on élek, ezért nem teljesen azonos a kezelés, de elég hasonló), egyszerüen "csodát müvelt". Éveken keresztül a jobb vállam borzasztóan fájt, elsö diagnózis "elmeszesedés" volt, müttetni nem akartam, a hagyományos masszázs, áramkezelés, stb csak rövid idöre javított rajta, de alapesetben a karomat nem tudtam vállmagasság fölé emelni, a fájdalmak miatt meg nem tudtam még aludni sem egy-egy óránál többet egyszerre.
Utána véletlen említették a blokádok elleni kezelést, egyfajta masszázs, az elsö alkalom után úgy éreztem, igen erös izomlázam van, de az eredeti fájdalom megszünt, a második után eltünt minden panaszom, a karoamt teljes mértékben tudtam használni fájdalom nélkül. Ennek 12 éve, azóta sincs semmi gondom vele, mindent tudok csinálni a legkisebb probléma nélkül. (amit nem tudok, hogy a "meszesedéssel" mi lett, nem vizsgáltattam újra, de tüneteket nem okoz)
Én a helyedben megpróbálnám, még ha nem is leszel tünetmentes, de a fájdalom/mozgáskorlátozás csökken, akkor megérti szerintem. Jobbulást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!