Piros karkötő - hiszel a gyógyító, szerencsehozó erejében? Bevált valakinek? Milyen legyen?
Ha nem teszel semmit a kívánt cél érdekében haszontalan.
Ha dolgozol érte, és hiszel benne, akkor motiválhat a "plusz támasz".
Ha nem teszel érte, csak várod a csodát, tök mindegy, hogy mit viselsz, mert jó eséllyel nem fog történni semmi pozitívum.
Ahogy most több youtube short videót feldobott nekem "jósnőkkel", akik mindenért babérlevelet égetnek.
És ha elfelejted magadra tenni, akkor lemondasz a szerencsédről?
Ez a baj ezzel!
Nem a "rossztól" véd ?
A rossz kívánságtól ?
Ha hisz benne valaki, akkor biztos segít. Úgy tudom az kötheti fel, aki érdek nélkül szeret.
Hátránya hogy ugye.. látható
Így esetleg már eleve kaphat a viselője megbélyegzést..
Ami lehet negatív is, meg pozitív is persze.
Szerintem ez nem mágia..
Biztonságot remélnek tőle, ezzel nem csinálnak / vagy kívánnak senkinek rosszat.
Egy próbát megér én szerintem.
Most utána olvastam ,ahogy láttom bizonyos iskolát,filozófiát követő személyek tényleg hisznek benne.(Kabbala vallás)
Más földrészen is feltüntek különböző módon elkészített karkötökhőz társított tulajdonságok,mint a szerencse.
Buddhista verzió:
Kabbala vallás által készített karkötö:
Van hasonlóság a kettő között.
Én szerintem próbáld ki.
Még az sem mondható ,hogy drága volna.
,,Milyen legyen?"
Én szerintem a verziók közül azt válaszd amelyik filozófia,vallás közelebb áll hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!