Van olyan étvágynövelő ami valóban használ?
Figyelt kérdés
Muszáj lenne elkezdenem reggel enni, de nincs étvágyam olyan korán (7-8 között). Nem tudok se édeset, se sósat enni, csak 10 óra után max. Elsősorban természetes dolgokat próbálnék ki, vitamin/tea stb. A Béres cseppet javasolták, de nekem nem igazán hozta meg az étvágyamat, illetve B12-t is szedek de az sem az igazi.jún. 13. 00:07
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg a Supradynt. Nekem valamennyire segített, és még vitaminokat is vittem be a szervezetembe. Jobb lett az étvágyam valamennyire. Nem olcsó, de van nagy kiszerelésben és az jobban megéri, és egy jó darabig nem is kell venned.
3/9 anonim válasza:
Nekem semmi nem hozta meg az étvágyamat, de az azért nem akkora katasztrófa ha nem tudsz reggel 7-kor enni csak később.
4/9 anonim válasza:
Vashiány okozhat ilyet. Esetleg nézesd meg, és pótold.
5/9 Grimfox válasza:
Szerintem a bioritmusodat kellene inkább beállítani. Ha azon változtatsz, a szervezeted akkor fogja igényelni az energiát, amikorra beállítod. A növényi megoldások, ha működnek is, csak addig, amíg használod őket. És azokat sem lehet bármeddig használni.
7/9 anonim válasza:
Amúgy ne béres cseppet, hanem vasat szedj. Tized annyi mint a béres csepp, és a béres nagy része vas.
8/9 anonim válasza:
MK677 amúgy elég jó. Napi 10 mg 2 3 hónapig. Sok víz és máj /vesevédő mellé. Elküldöm honnan rendelem (hivaralos gyártó euban, teljesen legális, nem tiltott cucc) ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!