Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » 2 hónapja reggelente undorító...

2 hónapja reggelente undorító gennyeket köpök fel és nem jövök helyre, mi lehet ez? (képekkel)

Figyelt kérdés

Bocsesz az undorító képekért, de másképp nem tudom szemléltetni és hátha valaki tudja mi ez.

Az első hónapba kemény köhögésekkel indítottam és sok sok genny jött fel, mindenféle állagban. Mostanában reggelente fáj a torkom, érzem rajta van a gekk, miután kijön enyhül a torokfájás de nem múlik el. Szedtem az elején meghűlés ellen ilyen teraflux szerűséget, antibiotikumot 4 napig napi 3at, C vitamint nagy mennyiségben de semmi sem hatott. Ugyanez megy apumnál egy ideje ő kapott más antibiotikumot, a doki szerint tüdőgyulladás de az a gyógyszer sem használt semmit és most anyum is kezd ilyen véreset fújni az orrából.

[link]

[link]

[link]

máj. 25. 08:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Visszamentél az orvoshoz?
máj. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!