Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ennek mi lehet azoka? Csak...

Ennek mi lehet azoka? Csak úgy tudok kommunikálni valakivel, hogy én írok, ő pedig néha-néha képekkel/videókkal válaszol?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt feloldani? Szeretnék szavakkal is beszélni vele. Sajnos találkozni nem nagyon tudunk még egy darabig, interneten tartjuk a kapcsolatot, másik országban él. És igazából tényleg fontos vagyok neki, szakított már barátjával miattam, összeveszett régi barátjaival/barátnőivel, de nem tudom, hogy mi lehet a baja, hogy nem tud velem szavakkal beszélni. Amúgy kommunikatív lány, ez a legfurább, bárkivel elbeszélget, csak velem van így, és mégis nagyon fontosnak tűnök neki. De ez engem már felőröl.
2023. máj. 30. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy te írsz neki rendesen, ő pedig csak képet küld válaszul? Tehát abszolút nem kommunikál se írásban, se beszéddel?

Ha ez a helyzet, akkor honnan tudod, hogy fontos vagy neki?

Vagy most én értek valamit félre?

2023. máj. 30. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen. Kép, videó, dalszöveg-idézet, nagyon... Bizarr, és ezt sem mindig, csak néha-néha csinálja. Hát onnan, hogy reagál. Ráadásul mikor lett egy barátja, és ezen kiakadtam, leírtam, hogy mennyire rosszul esik nekem, és bár fura a kapcsolatunk, de sokszor kifejezte ő is, hogy mit jelentek neki, és mit érez, láttam, hogy szakított vele, és felrakott egy síros képet egy dalszöveggel, ami nagyjából arról szólt, hogy bocsánat.

Ráadásul olyan bizarr ez az egész, hogy táncol, versenyszerűen... És tudja, hogy nézem a versenyeit... És írtam neki, hogy most kivételesen dobjon egy balkezes csókot, és akkor tudom, hogy azt nekem fogja szánni, és azóta így csinálja.

Ráadásul mindig azt mondom neki, hogy ő a Napom és én az ő Holdja, és azóta van egy Hold amulettje, amit hord.

De ez valami szörnyű, ezt voltaképp egy hónapja csináljuk, de felőröl, mert ugyebár így érzéseket nagyjából át lehet adni, de konkrétumokat sosem lehet megtudni.

2023. máj. 30. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ok, akkor így világos. Palira vesz és rajtad röhög a barátaival. Bocs, tudom fáj, de ez van. Keress egy normális lányt.
2023. máj. 30. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam ezt, de amikor szakított a barátjával... Az azért elég érdekes volt. Ráadásul ha nagyon le akarok lépni, akkor elkezdi rapidmód küldözgetni ezeket a képeket és videókat, sőt, olyan is volt, hogy volt egy kisebb versenye (általában hetente van), és mikor rosszban voltunk (értsd, kiakadtam, hogy miért nem tudja végre leírni, mi a helyzet vele), konkrétan láttam sírni, elég durván.

Mindenesetre ez az egész nagyon nem egészséges, mármint nekem abszolút nem lesz az hosszútávon.

Azért kérdeztem, hogy lehet-e valami mentális baja a csajnak?

2023. máj. 30. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez már megint a szokásos itteni gyk-lakó fantazmagóriája. HAGYD MÁR BÉKÉN LEGALÁBB EZT AZ EGY TOPIKOT!!!
2023. máj. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!