Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az öregek miért ennyire...

Az öregek miért ennyire ingerkeresők? Miért akarnak mindig kötekedni, veszekedni valakivel, jobb esetben csak idegenekkel kommunikálni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Unatkoznak, frusztraltak
2022. szept. 9. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Veled mi történt? Bántott a szomszéd néni?
2022. szept. 9. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezt mekkora mintából szűrted le? És milyen módszerekkel?
2022. szept. 9. 13:10
 4/10 Metionin ***** válasza:
79%
Aki ilyen kötekedős, az valószínűleg már fiatalabb korában is olyan volt, csak akkor kiélhette magát a munkatársakon, gyerekein, stb. Amikor egyedül maradnak és ingerszegény a környezetük, akkor maradnak az idegenek az utcán.
2022. szept. 9. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Gondolom abból szűrte le hogy ilyenekkel találkozik.

Én pl busszal járok dolgozni. A buszmegállóban ha vannak öregasszonyok, mindig rám akaszkodnak.

Monológjaik:

Hova megy? Én is oda! Mikor jön vissza busz? Ja mert én xkor jövök vissza, akkor végzek yban. Ffjbjba megyek most. Elmondja az egész napját

Kórtörténet

Mondtam mar hogy van 4 gyerekem, mind letojnak? Elmesélem ki kivel van, hány gyerekük van, mikor fingott a kutyájuk

A menyem milyen ördög

1520 január 14én veszítettem el a szüzességem és azóta is azzal a férfival vagyok. Egy szendvicset se tud megkenni. Imádom

A másik verzió tényleg a kötekedő. Meglát mondjuk egy tetovált embert, kiatkozza a beleit. Egy fiatal anyát, azt is, miért szült fiatalon. Duci nő, az is hogy néz ki. Hosszú hajú pasi? Az ő idejében nem volt ilyen. Tuti meleg.

Nem nagyon van olyan öreg aki elvan magávan és békén hagyja az ártatlan idegeneket.

2022. szept. 9. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Tavaly télen a villamosmegállóban konkrétan elkezdte taperolni egy öregasszony a kabátomat, hogy szerinte ez vékony, nem fázok-e...

Unatkoznak, senki nem törődik velük, a bevásárlás számukra egy olyan kaland, mint másnak egy thaiföldi út.

Sajnálom szegényeket, mert okkal ilyenek, de banyek, ne taperoljanak már az utcán:D

2022. szept. 9. 13:41
 7/10 A kérdező kommentje:
piacon dolgozom mellékállásban, kb. minden második öreg csak kötekedni jár oda nem vásárolni.
2022. szept. 9. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Nincs idejük a hülyeségre, meg a hülyékre, ha zavarja őket valami, azonnal megmondják, ez tűnik kötekedésnek. Valamint rájöttek, hogy az emberi kapcsolatok milyen fontosak, ezért akarnak bárkivel kommunikálni.
2022. szept. 9. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Mert ők építették fel egyedül a fél-, ha nem az egész országot, és ezért ők a májerek😂😆.
2022. szept. 9. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:

A magyarok többsége kortól függetlenül beképzelt, nem túl okos, de frusztrált és kötekedő.

Egy idős ember meg az előző rendszerben nőtt fel, ahol megszokta azt, hogy aki idős és nagyhangú, annak igaza van.

Épp tavaly szakítottam meg a kapcsolatot egy idős festőművésszel, aki sokszor elég tolakodóan odajött beszélgetni. Mindenkivel úgy bánt, mint ha tanítványa lenne, kéretlen tanácsokat osztogatott, számon kért, miért nem vagyok házas stb. A poén, hogy a festészeten kívül teljesen fogalmatlan, gőze nincs semmiről, de folyton okoskodik. 30 éve nyugdíjas, burokban él, szóval csoda?

Ebben az országban az 50 felettiek nagy része borzasztóan egyszerű, ráadásul túlértékelik a képességeiket, mert 30 évvel ezelőtt még volt valami naprakész tudásuk.

2023. febr. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!