Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » 2 hónapja reggelente undorító...

2 hónapja reggelente undorító gennyeket köpök fel és nem jövök helyre, mi lehet ez? (képekkel)

Figyelt kérdés

Bocsesz az undorító képekért, de másképp nem tudom szemléltetni és hátha valaki tudja mi ez.

Az első hónapba kemény köhögésekkel indítottam és sok sok genny jött fel, mindenféle állagban. Mostanában reggelente fáj a torkom, érzem rajta van a gekk, miután kijön enyhül a torokfájás de nem múlik el. Szedtem az elején meghűlés ellen ilyen teraflux szerűséget, antibiotikumot 4 napig napi 3at, C vitamint nagy mennyiségben de semmi sem hatott. Ugyanez megy apumnál egy ideje ő kapott más antibiotikumot, a doki szerint tüdőgyulladás de az a gyógyszer sem használt semmit és most anyum is kezd ilyen véreset fújni az orrából.

[link]

[link]

[link]

máj. 25. 08:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A képeket nem nézem meg :) de most 2 hete benne vagyok/voltam egy ilyen torokfájásos (nagyon durván fájt, égett és mart), gennyköhögős nyavalyában. 10 nap után meguntam, irattam fel antibiotikumot, azóta sokkal jobb.
máj. 25. 08:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Éjszaka nem tudsz köhögni, mert alszol, ezért reggel jön fel az egész felgyűlt adag. Nap közben ezek szerint jobb. Másik, széles spektrumú antibiotikumot kéne kapnod, az első nem volt elég. A torokfájásra szedjél fájdalomcsillapítót, szopogass Strepsilst vagy Septofortot. Ha lázad nincs, akkor nem gondolom olyan súlyosnak, majd legyőzi a szervezeted.

A vér nem érdekes, kis hajszáleres szivárgás.

máj. 25. 09:49
 3/11 A kérdező kommentje:
De 2 hónapja tartson már?
máj. 25. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Kéne egy másik antibiotikum, mert nem pusztultak el a baktériumok. Visszamentél az orvoshoz? Ilyen tartósnál már elküldhetne tüdőröntgenre.
máj. 25. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

De hát ez már véres is basszus!

Miert nem mentél már és vered az asztalt az orvosnál, hogy küldjön röntgenre.

Csupa véres a váladék, amit felköhögsz.

Menjél be de gyorsan a sűrgőre, mondjad, hogy fulladsz meg véres váladékot köhögsz.

máj. 26. 01:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne kelts pánikot, 5-ös, senki nincs a halálán, és senki nem fulladozik! Az, hogy egy kis vér található a köpet mellett, nem azt jelenti, hogy tüdővérzése van, hanem hogy a köhögés, torokköszörülés közben megsérült egy kis hajszálér a torkában.
máj. 26. 01:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó képet nézd meg.

A másik nem pánikot keltettem és nem azt írtam, hogy a tüdeje verzik. Ha elolvasod megegyszer akkor próbáld ertelmezni.

De az, hogy 2 hónap után is meg ilyen, úgy hogy antibiot is kapott az nem jó. Szerintem tüdőgyulladása van. De nyilván nem írtam semmit, mert nem akarok itt senkit diagnosztizálni, nem vagyok orvos. De a genny az véres és sok genny van, tehát ott mèg igen csak van egy jó kis gyulladás. Azért a kezeletlen tüdőgyulladásnak megvannak a maga hátulütői.

máj. 26. 01:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezek a véresek inkább az orromból jönnek vissza, miután kifújom első alkalommal akkor csak zöld, utána akkor jön fel a véres amikor visszafele szívom és kb leszökik a torkomra és kiköpöm. Vagy úgy ébredek meg hogy érzem szúrja a torkom és ott ül, miután kijött a véres adag utána enyhül a fájdalom
máj. 26. 09:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Az csak hajszálér sérülés, de mért nem mentél vissza az orvoshoz? Hétfőn tedd azt. Kell egy másik antibiotikum, ezek baktériumspecifikusak, vagyis nem mindegyikre hatnak.
máj. 26. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:

A rozsdaszínű köpet tüdőgyulladásra utal. Elvileg hallgatózással is lehet diagnosztizálni. Meghallgatta az orvos a hátad/mellkasod?

Apu, és anyu is kezdi ezeket a tüneteket produkálni. Vagy egymást fertőzitek meg, vagy otthon van valami, ami mindenkinél ezt okozza. Először nagyon száraz levegőre gondolnék.

Nálam egyszer a cserép párologtató okozott hasonló gondot. Időbe telt, mire rájöttem, hogy egy valóságos baktérium-telep, mert mindig csak rátöltöttem a vizet, nem sikáltam ki.

máj. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!