Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért mennek olyan furán egy...

Miért mennek olyan furán egy MBT cipőben az emberek?

Figyelt kérdés
Futni nem is tudnak..,ha pl. valamihez sietni kell..,mindig szakadok a röhögéstől,ha ilyet látok aki csámpázik benne!:D
2010. okt. 22. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Amellett, hogy jót tesz a gerincnek, és a talpaknak, írtó béna a talpkiképzése. Mint egy hintaló talapzata kb.

Próbálj fel egyet a boltban. Az ingyen van, és majd meglátod, hogy te is úgy fogsz benne járni, mint a többiek. Nőkön még rosszabb. A kecses nőies mozgást el lehet felejteni, aki ilyet hord.

2010. okt. 22. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Hihi:D Még nem próbáltam felilyen cipőt,de eltudom képzelni,hogy mennyit bénáznék én is:DD Igen egészséges,de roppant mulatságos látni a menéssel küszködő embereket ilyen cipőben:D A női kecses járás az ablakban!!
2010. okt. 22. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak felpróbáltam egyet de egyből éreztem a hatását .

Járkáltam benne és éreztem h az izületeim stb a "helyükre" mennek.

Szóval biztosan van jótékony hatása de ez csak annak éri megvenni aki mindennap használja.Főleg ennyiért :-)

Próbáld ki!!

2010. okt. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!