Elítélendő ha valaki nem akarja igénybe venni a
hagyományos kezelést?
Figyelt kérdés
A rokonságomban van egy olyan személy akinél rákbetegséget állapítottak meg, de a hagyományos kezelést nem szeretné igénybe venni mert úgy gondolja sokkal ártalmasabb mint amennyit használ.
De alternatív gyógymódokat minél többet szeretne kipróbàlni.
Volt már olyan aki meggyógyult ilyen módon?
Milyen hasznos vitaminok, táplálékok vannak amelyek esetleg segíthetnek?
Lehet sokan ebben nem hisznek vagy elítélik ezt a fajta gondolkodást, de próbáljon meg mindenki sértő megjegyzések nélkül hozzászólni. Valójában én sem értek egyet azzal hogy mindent visszautasít, de ez az ő döntése és azzal nem segítek neki ha megjegyzéseket teszek rá.
#11 mikor jöttél ki belőle? Csak azért érdekel, mert vannak emberek, akiknél gyógyszer nélkül is 10-15 évig nyugszik a CU és csak utána lángol fel újra. Hány év után mondható valaki gyógyultnak egy ilyen gyógyíthatatlan betegségnél? 20? 30? 40?
2023. dec. 28. 18:49
13/17 anonim válasza:
Passz, nekem azt mondta nem egy orvos, hogy ha nem szedem be a gyógyszert, akkor kiterjed majd és bedurvul. Tehát nem arról van szó, hogy szedem a gyógyszert és közben tünetmentes periódusba érek, hanem nem szedtem be a gyógyszert egyáltalán. De jobb lenne nekem, ha azt hinném, hogy á, csak véletlenül tünetmentes vagyok, de állandóan itt lebeg a betegség fellángolása felettm?
2023. dec. 29. 15:59
14/17 anonim válasza:
#13 persze, h nem lenne jobb. A lelki része nagyon fontos a CU-nál és más IBD betegségnél is. Viszont azt állítani, h ez a sok D-vitaminnak köszönhető, nettó baromság és mások egészségével játszik, aki ezt próbálja elhitetni a sorstársakkal. Örülj neki, ha te tünetmentes vagy, fogd, amire akarod, de vannak nálad sokkal súlyosabb állapotú IBD-sek is, akiknek nincs akkora szerencséje, mint neked. Mert gondolom tudod te is, hogy az IBD ilyen. Van, aki nagyon sokáig nagyon jól van és van, aki sajnos nagyon sokat szenved vele bármit csinál.
Arról már inkább nem is beszélek, h a D-vitamint túl lehet adagolni, szóval életveszélyes nagy mennyiségben szedni.
2023. dec. 29. 17:55
15/17 anonim válasza:
#14 Kicsit a szövegértésnek neki kéne feküdni.
2023. dec. 29. 21:17
16/17 anonim válasza:
#6 ritkán olvasni ekkora baromságokat
jan. 1. 23:07
17/17 Ignis Subdialis válasza:
#14: Az “a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatóak” c. mantra egy durva általánosítás. Csak az A-vitaminnak van reális túladagolási veszélye. A K-ból pl.nincs dokumentált, hiteles túladagolási eset, emiatt nem tudnak rá felső határt megadni. A K1 lehet gond, nem egészséges embereknél a véralvadás miatt, de pl.ha jól hasznosuló K2-vel tömnéd magad, hamarabb kötsz ki a híd alatt, mert az olyan drága. D-vitaminból napi 50-60.000 NE szükséges hetekig, hogy a túladagolás első jele (emelkedett vér kalciumszint) megjelenjen. És hát lássuk be, az azért nem az életveszély kategória még!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!