Van valakinek tapasztalata a Kínai Gyógymódok Akadémiájával? (Shennong Intézet) Milyen színvonalú a képzés, stb.
Figyelt kérdés
Kérem, hogy szorítkozzunk a kérdésre, csak olyanok válaszát várom, akik orvosok és/vagy természetgyógyászok, tanultak/tanulnak ezen a szabadegyetemen, vagy ismernek valakit, aki ott tanult/tanított.
A honlapjuk szerint komoly képzés, nyugati és kínai orvosok oktatnak, stb...
NEM KÉREK a hagyományos kínai orvoslás hatákonyságával-nemhatékonyságával kapcsolatos véleményeket, itt nem az a téma most. Köszönöm!
#kínai gyógyászat #kínai orvoslás #hagyományos kínai orvoslás #kínai orvoslás képzés #akupresszúra képzés
2017. jún. 9. 07:05
2/3 anonim válasza:
Ott tanultam, végeztem pár éve.
Ha valami, akkor ez az. Nem humbukolás, köpöly-moxa tanfolyami bohózat, ez kínai orvoslás. Kínai egyetemi tankönyekből tanitanak. Valóban orvosok.
Látom, már régi a kérdés, de hátha még kérdés.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon szívesen jelentkeznék, csak valami info vagy vélemény régi diákoktól nincs róluk fórumokon, hogy érdemes-e ott tanulni, aki kínai orvoslást tanulna egyetemi szinten, vagy sem. Pedig a weboldalukon a tematika nagyon érdekes, csak nem nagyon hirdetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!