Mennyire fér bele a mai világban a marihuána, mint a gyógyászatban használt alternatíva?
Figyelt kérdés
Egyre több országban legalizálják az orvosi marihuánát, és nem is hiába mert nagyon sok betegségre jó, mert a korábban felírt gyógyszereket felváltják ezzel. Így is jobb eredményeket érnek el vele, mint amit korábban szedett a beteg. pl... epilepszia, komoly lehetőségeket látnak benne az orvosok, de Magyarországon ez még tabu téma.
Engem nem a THC érdekel, amitől beáll az ember! Szigorúan gyógyászatban.
2022. nov. 20. 20:15
1/3 Grimfox válasza:
A gyógyászatban, és csakis a gyógyászatban szerintem abszolút van helye. Úgy értem, ennél sokkal durvább narkotikumokat is használnak orvosi célokra, amiket növényekből vonnak ki. A gond mindig a visszaélés veszélyével van. Csakúgy, mint annak idején a rivotrillal, az orvosi marihuanával is visszaélnének. A beteg kiváltja, de nem beveszi, hanem nagyobb összegért eladja feketén. Avagy maga él vissza vele. Amíg erre nincs szabályozás, addig nem érdemes bevezetni. A magyar egészségügy jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ezt ellenőrizni tudja.
2/3 anonim válasza:
Semennyire és egyik világban sem.
3/3 anonim válasza:
Rengeteg ember használja a füvet gyógyászati célra. Nem tudom, Te mire használnád, de szerintem először inkább a CBD-olajat próbáld ki, az legális és nincs benne THC (legalábbis csak nyomokban).
A füvezéssel a börtönt kockáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!