Aki használ még webshopos potencianövelőt, mi vált be neki, ami nemcsak gyógynövényt tartalmaz, hanem van benne pl tadalafil vagy sildenafil is?
Figyelt kérdés
2014 és 17 között volt 3 barátnőm 1-1 évig és végig a gold powert használtam, na abban 1 millió%, hogy nem gyógynövény volt (ginzeng meg goji bogyó), hanem rendes patikai cucc is. Gyengébb verziót is kipróbáltam, a boom boomot, de az nem hatott annyira. De a gold powerből is volt néha 1-1 szem a 10 ből, ami kevés szildenafilt tartalmazott, olyankor lekonyult a szerszám. Azelőtt a hologramos dragon power volt a sláger, de 2015 től már az nem volt az igazi. Kamagra? Azt egyszer vettem, közepes hatásfoka volt.2022. aug. 19. 12:06
1/2 anonim válasza:
Ami webshopos és használ, abban tuti van, csak nem írhatják rá. Ezért van az ellenőrzések alkalmával bukta a forgalmazónak. De még így is megéri neki. Fogtam ki olyan szállítmányt, ami hatástalan volt. Ugyanaz a nevű kapszula fél év múlva ütött mint az állat! Most legutóbb el torito-t vettem. Hatásos. Egy kapszula 3-4 alkalomra elegendő. És van benne 6 db.
2/2 A kérdező kommentje:
Torito jó, én is hallottam már róla. Talán egyszer vettem azt is régebben. Lehet újra ráporóbálok. Hátha sikerül belőle olyat kifognom, amiben van is cucc.
2022. aug. 21. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!