57 vagyok.A labor kimutatott 8,3 vércukrot és enyhe koleszterin emelkedést.Evést ivást nem viszem túlzásba.Menopeuzával küszködök sokat. Nem vagyok gyógyszerpárti.teát vagy egyéb dologgal,mivel csökkenthetem ideális szintre?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 13:51
1/5 anonim válasza:
Az ételek minőségére is figyelni kell, nem csak a mennyiségre, illetve keress vércukor diétás leírást, az nagy segítség lehet. Ha mindezt még rendszeres mozgással is kombinálod, szerintem máris jó eredményed lesz, ez még nem olyan túlzottan magas.
Gyógyteának a cickafarkat javaslom, menopauzára pont nagyon hasznos.
2/5 anonim válasza:
Pedig vércukorszint csökkentő gyógyszert fognak neked felírni. Meforal, Merckformin, Metfogamma nevű gyógyszerek közül fognak neked felírni valamelyiket. És azt kénytelen leszel bevenni. A magas vércukor nem játék! Ha nem akarsz meghalni, akkor az orvosra hallgatsz és beveszed azt a gyógyszert amit fel ír neked. Ezt nem lehet gyógynövényekkel és természet gyógyászattal el intézni. Ehhez orvos kell!
3/5 anonim válasza:
Egyetertek a #2-vel! Ezzel nem szabad alternatívkodni! Nem játék!
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Azért az elég magas, szerintem is erre már írnak fel valamit, bár nem tudom, hogy ez éhomi volt-e vagy ettél-e előtte. Meg lehet próbálni az ételek változtatását, de akkor minden nap többször kell ellenőrizni a cukorértéket is.
5/5 anonim válasza:
Ha ez éhomi vércukorszint, akkor cukorbetegséget, ha étkezés után mért, akkor prediabetest igazol. Mindkettő gyógyszeresen kezelendő. Az előbbi betegségek továbbá az emelkedett koleszterinszint gyógyszeres kezelését is indokolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!