Értisztításra használt valaki "csodaszert"pl.Hearttonus vagy egyebet? Esetleg házi készítésűt,fűszerek,fokhagyma,citrom? Kérem ossza meg tapasztalatát,receptjét.
Kérem a válaszban írják hozzá,hogy tapasztalat,vagy hallómás alapján írnak.
Köszönöm,szép napot.
Mi a konkrét diagnózisod?
Az orvosod nem írt fel arra speciális, megfelelő gyógyszert?
Látom, magas fokon továbbképzett eü szakértő is vagy!
akkor miért a GYK-n kérdezősködsz???
LOL
Kedves 4-es
Írásom,"csak" logikán alapszik,illetve elolvastam hogyan,és miért működnek a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek.
Írtam,hogy miért nem orvostól érdeklődöm,leírom mégegyszer,az orvos nem az okot szünteti meg.
ja persze.... az orvosok direkt nem akarnak meggyógyítani....
háttérhatalom, gyapjas alakváltók, esetleg Soros áll mögöttük? :-D
Prosperatív törzs.. :D
A fokhagyna tényleg jó. Sajnos leghosszabb kuram eddig csak egy hónap volt, de mindennap ettem. Teny hogy az anyagcserem helretette, az ereimet nem latom igy nem tudom azzal mit csinalt. De orvosilag bizonyitottan jotekony hatasu. Fereguzo, verhigito, vernyomascsokkento, jodtartalmu, illoolajos emesztestsegito vitaminbonba stb.. :) az almaecetnek olvass utana, ha megtetted esetleg meg is oszthatnad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!