Értisztításra használt valaki "csodaszert"pl.Hearttonus vagy egyebet? Esetleg házi készítésűt,fűszerek,fokhagyma,citrom? Kérem ossza meg tapasztalatát,receptjét.
Kérem a válaszban írják hozzá,hogy tapasztalat,vagy hallómás alapján írnak.
Köszönöm,szép napot.
20: hát akkor légyszi mutasd be - saját magadon - hogy megeszel egy kiló feketeüröm v. hasonló növényt.
Meglátjuk, tényleg nem lehet-e túladagolni...
Honnan veszitek ezeket az OSTOBASÁGOKAT????
Olvasnivaló:
"Aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs
Nem igaz, hogy a gyógynövényeknek nincs mellékhatása. Sőt, nemcsak mellékhatásra, hanem gyógyszer kölcsönhatásra is gondolni kell."
"Túladagolás
Az enyhe hatású gyógynövényekből nagy mennyiségeket is be lehet venni. Az erősebb hatású gyógynövények azonban nagyobb dózisban mérgezést okoz(hat)nak."
Kedves érdekes emberek,
Miért enne valaki egy kg feketeürmöt????????????????????
Illetve bármely növényből,nem eszel annyit,-mert nem kívánod,-hogy az mérgező legyen.
Nincs konkrét tapasztalatom. Azért is olvasgatok, hogy valami nekem ( nekünk ) is jó tanácsot találjak.
Hát pedig a gyógyszerek felírása a legkönnyebb az orvosnak. ( gyógyszer lobbi. Nem járok sűrűn rendelésekre, de bele szoktam futni, gyógyszerügynökökbe )
Nem az hogy étrend módosítást is hajtasson végre a betegnél. Pedig akkor lenne hatásosabb a kezelés.
Ja hogy az a cél minél több gyógyszert felírni?
Férjemnek magas a vérnyomása. Ő akkor érzi magát jól fizikálisan, ha 150 / 80 körül van.
Évente ellenőrzésre jár. Már 3 féle tabit szed. Nem kérdezte meg, miket eszik?
Mennyi, és milyen alkoholt iszik? Iszik- e egyáltalán?
Háziorvosunk azonos. Nem kérdezte meg soha tőlem, milyen ételeket fogyasztunk - főzünk.
Akkor érezném azt hogy igazi háziorvos.
Itt írta a kérdést kiíró, azért magas a vérnyomás, mert " az ereken van meszesedés ".
Máshol olvastam én is, ugyan ezt.
Tehát a logika azt mondaná : ereken van - e meszesedés, mekkora, és azt kellene
" kitisztítani ".
A mostani 80 évesek közül vannak akik szerencsére jó egészségi állapotba vannak.
Talán azért, mert nem viszik túlzásba az alkoholt, a gyógynövényes teákat, fokhagymát,
egyéb dolgokat.
Persze sok gyógyszert szedő is van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!