Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha beveszek még 10 gramm...

Ha beveszek még 10 gramm C-vitamint, akkor holnapra teljesen jól leszek?

Figyelt kérdés

Reggel nagyon fájt a torkom, és úgy éreztem magam, mint akin menten kitör a nátha. Ezért a szokásos napi C-Vitamin adag háromszorosát ittam meg eddig (15 grammot), de még mindig nem vagyok egészen jól. Ugyan a náthás érzet teljesen elmúlt, az energiám is visszatért, de a torkom még mindig közepesen fáj.

Fontos a holnapi nap, csúcsformában kell legyek.

2022. júl. 17. 17:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam a D-vitamint, mert kipróbáltam a C-t és a D-t is. C-vel a tapasztalatom, hogy nagyon óvatosan kellett elosztanom a nap folyamán, hogy ne mossa át a beleimet villámfos formájában. Ezen kívül nem éreztem semmilyen más hatását. D-vitamin viszont nagy dózisban (40-50 ezer NE) tényleg képes volt durva torokfájást, orrfolyást, köhögést akár másnapra elmulasztani, ami annak fényében érdekes, hogy addigra jelentős tapasztalatom volt már abban, hogyan zajlik nálam egy fertőzés, így meg tudtam állapítani az ettől eltérő lezajlást. S többször is megismételtem már ezt, tehát ez egy ismételhető esemény, ami elengedhetetlen egy következtetéshez.
2022. júl. 17. 22:07
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem akartam a többi vitamin felé elkanyarodni, de ha már szóba hoztad a D-vitamint, akkor jegyezzük meg, hogy igazából mindegyik vitamint napi pótlása szükséges lenne a legoptimálisabb eredmény eléréséhez, hiszen a vitaminok egy családból valók, támogatják egymás munkáját.

Én mindegyiket szedem, ma is bevettem a szokásos adagomat, ami többszöröse az ajánlottnak. Ha érdekel, leírom miből, mennyit.

Ez a mai reggel is arra bizonyíték nekem, hogy rossz közérzezből milyen gyorsan ki lehet jönni "sok" vitaminnal.

2022. júl. 17. 22:27
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen csodaerejűek a vitaminok, akkor hogy környékezett meg egyáltalán a rossz közérzet?
2022. júl. 17. 23:12
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyértelmű hogy azért írtad ki a kérdést hogy provokálj, és tudd terjeszteni a megalapozatlan áltudományodat és az összesküvés elméleteket a gyógyszer iparról.

Senkit nem zavar ha neked téveszméid vannak (max a környezetedet, de lehet ők igy szeretnek :D) de ne terjeszd a butaságot, még a végén valakit meggyőzöl...

A C vitamin tényleg tök hasznos de nem úgy nem olyan mechanizmussal és nem olyan dózisban illetve nem olyan indikációban ahogy te azt állítód.

Bár gondolom élvezed a vitatkozást, szóval éld csak ki magad :D

2022. júl. 20. 18:22
 35/37 anonim ***** válasza:
2022. júl. 20. 19:32
 36/37 anonim ***** válasza:
A szcientológus vitaminfan pedig társalogjon Xenu-val és lépkedjen az OT szinteken elképzelhetetlen összegekért...
2022. júl. 20. 19:33
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

egyébként ha az elméleted igaz, mármint minnél több C vitamin annál jobb, akkor miért nem szedsz be 50-100 g-ot ? :D

akkor valószínűleg szuper képességeid is lennének, átlatnál a falon, vagy tudnál repülni, esetleg gondolat olvasás

200g / nap felett meg lehet ezek együtt is kijönnének

2022. júl. 20. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!