Ha beveszek még 10 gramm C-vitamint, akkor holnapra teljesen jól leszek?
Reggel nagyon fájt a torkom, és úgy éreztem magam, mint akin menten kitör a nátha. Ezért a szokásos napi C-Vitamin adag háromszorosát ittam meg eddig (15 grammot), de még mindig nem vagyok egészen jól. Ugyan a náthás érzet teljesen elmúlt, az energiám is visszatért, de a torkom még mindig közepesen fáj.
Fontos a holnapi nap, csúcsformában kell legyek.
Nem akartam a többi vitamin felé elkanyarodni, de ha már szóba hoztad a D-vitamint, akkor jegyezzük meg, hogy igazából mindegyik vitamint napi pótlása szükséges lenne a legoptimálisabb eredmény eléréséhez, hiszen a vitaminok egy családból valók, támogatják egymás munkáját.
Én mindegyiket szedem, ma is bevettem a szokásos adagomat, ami többszöröse az ajánlottnak. Ha érdekel, leírom miből, mennyit.
Ez a mai reggel is arra bizonyíték nekem, hogy rossz közérzezből milyen gyorsan ki lehet jönni "sok" vitaminnal.
Tök egyértelmű hogy azért írtad ki a kérdést hogy provokálj, és tudd terjeszteni a megalapozatlan áltudományodat és az összesküvés elméleteket a gyógyszer iparról.
Senkit nem zavar ha neked téveszméid vannak (max a környezetedet, de lehet ők igy szeretnek :D) de ne terjeszd a butaságot, még a végén valakit meggyőzöl...
A C vitamin tényleg tök hasznos de nem úgy nem olyan mechanizmussal és nem olyan dózisban illetve nem olyan indikációban ahogy te azt állítód.
Bár gondolom élvezed a vitatkozást, szóval éld csak ki magad :D
egyébként ha az elméleted igaz, mármint minnél több C vitamin annál jobb, akkor miért nem szedsz be 50-100 g-ot ? :D
akkor valószínűleg szuper képességeid is lennének, átlatnál a falon, vagy tudnál repülni, esetleg gondolat olvasás
200g / nap felett meg lehet ezek együtt is kijönnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!