Ha beveszek még 10 gramm C-vitamint, akkor holnapra teljesen jól leszek?
Reggel nagyon fájt a torkom, és úgy éreztem magam, mint akin menten kitör a nátha. Ezért a szokásos napi C-Vitamin adag háromszorosát ittam meg eddig (15 grammot), de még mindig nem vagyok egészen jól. Ugyan a náthás érzet teljesen elmúlt, az energiám is visszatért, de a torkom még mindig közepesen fáj.
Fontos a holnapi nap, csúcsformában kell legyek.
Az esti elavást valóban zavarhatja a nagy adag C-vitamin, de esetemben ez nem lesz probléma, mert 4-kor keltem ma is, és végigdolgoztam a napot.
Hasmenés is előfordulhat persze avatatlan szervezeteknél, de az enyém már edzett. Nem először veszek be ennyit egyszerre.
Egyébként meg a modern urológiai kifejezetten nagyobb adag (min. 5 gramm) ajánlott naponta, ugyanis feloldja a veseköveket.
Különben meg, pár kivételtől eltekintve (az ember is ide tartozik) az összes emlős saját magának termeli a C-vitamint. Vagyis, meg lehet nézni, hogy az egyes állatok egy átlagos emberre átszámítva mennyit termelnek... és kiderül , hogy átlagosan 5 gramm C-vitamint termelnek az állatok egy átlagos, 70 kg-os emberre átszámítva.
A betegség-ipar szándékosan gyárt beteg embereket azzal is hogy eltitkolja az egészséghez szükséges alapvető feltételeket. Ilyenek a vitaminok is. Pedig nagyon nagy az ember tápanyagigénye.
A betegség-iparnak beteg emberekre van szüksége, hogy hozzájussanak a honosított profitjukhoz, ez annyira egyértelmű, számukra ellenség az egészséges ember.
Csak értenéd meg te is, hogy a mostani egészségügynek hívott bűnszervezet arra törekszik, hogy a rengeteg pirulával és vakcinával még több beteg embert akar gyártani, hisz az az érdeke, hogy a kiszolgáltatott beteg emberek még több pirulát és vakcinát vegyenek be.
Például azt is hét lakat alatt őrzik, ha már itt tartunk, hogy extrém mennyiségű intravénás C-vitaminnal (100.000 mg/nap)sikeresen gyógyítják a rákot.
Szóval inkább kezdj el kutakodni vitamin és ásványi anyag témában, mielőtt te is a betegség-ipar áldozatává válsz.
Szcientológia mi?
Akkor azt mivel magyarázzátok, hogy például egyes kecskefajok 15 g C-vitamint is termelnek naponta, nyulak 13-at ... amellett, hogy egész nap buzgón eszik a zöldségféléket? Minek termel az állatok szervezet ilyen sokat, viccből? Vagy hogy szándékosan vesekövet okozzon??
Emberek! Gondolkodjatok már józan ésszel!!
Ha igaz lenne, hogy a "nagy adag" C-vitamin vesekövet okoz, akkor úgy nézne ki, hogy lenne egy b@szott nagy vesekő és azon egy kicsi kecske...
Jaj, anyám. Én egy olyan tanulmányról tudok, ahol azt találták, hogy megelőzésre nem jó a több C-vitamin, de meglévő fertőzésből a kilábalást gyorsítani jó. 2-3000 mg napi adagban vizsgálták. De ezt nem úgy kell érteni, hogy ha 3 napig szedsz napi 3000-et, akkor 3 nap alatt gyógyulsz meg, ha meg egy nap beveszel 9000-t akkor másnapra. Hanem, hogy ha normálisan 2 hétig vagy beteg, akkor napi 2-3 ezertől lehet, hogy másfél hét alatt felgyógyulsz…!
Próbálkozz inkább nagy dózisú D-vel, mert annak lehet drasztikus hatása, különösen ha hiányod van. Túladagolni csak hetekig szedett napi 50-60 ezer NE-vel lehet.
Vesekő vs. C-vitaminról van egy gyógyszerészeti tanulmány, ami szerint tényleg inkább feloldja a C-vitamin a vesekövet, ha az kalciumtartalmú vesekő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!