Ha beveszek még 10 gramm C-vitamint, akkor holnapra teljesen jól leszek?
Reggel nagyon fájt a torkom, és úgy éreztem magam, mint akin menten kitör a nátha. Ezért a szokásos napi C-Vitamin adag háromszorosát ittam meg eddig (15 grammot), de még mindig nem vagyok egészen jól. Ugyan a náthás érzet teljesen elmúlt, az energiám is visszatért, de a torkom még mindig közepesen fáj.
Fontos a holnapi nap, csúcsformában kell legyek.
TÉVHIT, amiket írtok! A betegség-ipar (gyógyszer-és vakcinagyártók) szándékosan terjeszti a hazugságokat a vitaminokról.
Pedig nagyon sok vitaminra, elsősorban C-vitaminra van szüksége az emberi szervezetnek ahhoz, hogy egészséges tudjon maradni. Minden egyes sejtünknek szüksége van az anyagcserefolyamataihoz C-vitaminra. Minden egyes sejtünknek! Életfontos alapanyag a C-vitamin, a hiányába számos ember belehalt.
Szent-Györgyi Albert professzor ajánlása alapján "betegség" esetén a napi adag min. háromszorosát kell ahhoz bevenni, hogy gyorsan számottevő javulás álljon be. Igenis csodaszer a C-vitamin, megfelelő mennyiség (ami sokszorosa a hivatalosan ajánlottnak) gyorsan és hatékonyan gyógyít. Rajtam már biztosan nem jön ki most a nátha, kitisztított a sok vitamin.
De hogy a torokfájás is elmúljon csak beveszem még azt a 10 grammot...
Az esti elalvással kapcsolatosan is igaz amit írtam.
A vesekő-képződést se viccből írták nagy adagok esetén, gondolom.
Én is szoktam napi 4-5 gramm C-vitamint szedni, (orvosi javaslatra), ha felfázásom vanvagy érzem, hogy lesz, max 1 hétig, mivel a vizelettel űrül a felesleg.
Napi szinten ennyit szedni a veséd kinyírása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!