Milyen homeotápiás szer jó extrém izgulásra/szorongásra?
Öt év után újra repülni fogok. Korábban sokat utaztam így, de ahogy telik az idő, egyre rosszabbul viselem. Szinte semmihez sem fogható félelmet érzek tőle. Megbénít és a gyomromat is kegyetlen módon megviseli. Eddig mindig ismerőssel repültem, aki támogatott, de most egyedül fogok, és nem akarok pánikrohamot kapni a repülőtér közepén. Ismertek valamilyen praktikát, homeotápiás szert, ami tényleg segít kicsit megnyugodni? Nervenpflege-t próbáltam, az kevés volt. Alkohol fogyasztás sajnos nem opció.
(Tudom, hogy nem racionális ettől félni, és azt is tudom, hogy nem fogunk lezuhanni sem. Dolgoztam rajta sokat, de most nem az okot akarom keresni, hanem csak a tüneteket kezelni.)
Egyik sem, a homeopátia egy nagy kamu.
Hatástalan cukorgolyók drágán.
8as
Ezek szerint még nem vettél be belőle. Én fél órán belül elleszek, elkábulok két szemtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!