Hasonlóh helyzetben vki, (magas pilulzus alvasközben) ?
Figyelt kérdés
Alvás közbeni szorongás , rossz érzések , zavaros gyors álmok , félelem érzet , talán a napközbeni szorongás , stressz kivetülése.2022. máj. 13. 14:22
1/9 anonim válasza:
Szakorvosnál jártál már (pszichiáter)?
2/9 A kérdező kommentje:
Pár hónapja ,de akkor még nem ez volt a vezető tünet.
2022. máj. 13. 14:39
3/9 anonim válasza:
Gratulálunk.
Sikerült 50.alkalommal feltenni ugyanazt a kérdést.
A GYK csapata
4/9 A kérdező kommentje:
És akkor hol az ajándék ??
2022. máj. 13. 21:11
7/9 anonim válasza:
A több kérdést megértem, mert ezen az oldalon jóval több a rosszindulatú, mint a rendes válaszoló és egy picit más megfogalmazás segíthet.
DE!
Már szerintem is túlzásra viszed!!!!
Például én a futásról próbáltam kérdezni a Sport kategóriában és ott is veled kevertek össze, rád utaltak és persze NULLA darab hasznos választ kaptam.
Lassan az egész oldalon semmit se lehet kérdezni, aminek picit is köze van a pulzushoz, miattad.
Engem pl. legalább 2 orvos véleménye már megnyugtat.
Téged tizenvalahány sem.
Mi a gond veled?
9/9 A kérdező kommentje:
Okosóra
2022. máj. 14. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!