EXTRÉM érzékeny arcbőr tisztítása, ápolása kizárólag természetes anyagokkal?
Valószínűleg, meg lehet rendelni, de ha már természetes anyag, akkor keress erre rá a neten, és otthon kutyuld ki magadnak a megfelelő arclemosót. Akkor tuti nem lesz benne mesterséges anyag.
Ám a micellás vizek sem az ördögtől valóak. Csak mondom. Nekem az egyik Micellás MED víz hozta helyre a csúnya piros, hámló, foltokat az arcomon, ráadásul úgy, hogy kevert a bőröm.
Köszönöm. Hát azért egy ilyen arckrém összetevőit nem csak úgy a légből kapták. Az arányok is számítanak.
Nekem a micellás víz sem volt jó.
A micellás vizek sem egyformák. Vannak érzékeny bőrre is. Illetve van arctisztító hab / gél. Hátha valamelyik jobb.
Persze nem erőltetem, csak sok Balea / Alverde terméket használok. Mindkettő DM márka, az utóbbi natúr kozmetikai termékcsalád. Az online oldalon megnézhető az összes összetevő.
Köszönöm. Ismerem a Balea/Alverde termékeket. Nem bír semmit a bőröm.
De azért megrendeltem ezt: [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!