Párásító készülékbe lehet tenni lefőzött kamillateát? Ha pokróc alatt használom a készüléket van olyan ereje a párának, mint a tálból való inhalálásnak?
Köszönöm a válaszokat. A kamilla hatása amire szükségem van elsősorban.
Tudom, hogy nagyon gáz, de fogalmam nincs, a normál párásítóban akkor ezek szerint nem fűtőszál van? Hogy lesz hideg a pára? Gőzkibocsátást ír az árukeresőn amit néztem, a gőz meg forróvíz párolgása. Illetve van olyan, hogy ultrahangos párásító, abba is folyadékot teszünk és annál írja, hogy hideg párásítás. Nem tudom ésszel felfogni ha pokróc alatt van a beteg akkor ott felgyűlik a kamillapára és hatásosabbnak kéne lenni, a párásító készüléknél miért nem így van? És a hideg pára nem megy az agyamig hogy az mi.
Nem meleg hatására párolog el intenzíven a folyadék, hanem az ultrahang rezegteti meg a vizet, és így szabadulnak ki apró kis vízmolekulák.
A kamilla nyugtat, de szárítja is a nyálkahártyát, tehát én sót mindig szoktam mellé rakni. Arcüreg gyulladásra, orrmelléküreggyulladásra, váladékoldásra tud jobb lenni a melegpára. Hidegpárát meg simán száraz levegőre, rekedtségre, cruppos kohogesre jobb használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!