Amikor fázik a torkom télen, le szoktam rá szívni a taknyot ami jó meleg. Más is csinálja ezt?
Én nem szoktam leszívni, mert általában kívülről fázik..
Oda szoktam menni taknyos emberekhez, és fújatok rája meleg taknyot!
A mellemen is szét szoktam kenni, hogy az se fázzon!!
Mire beérek a melóhelyemre, rá is szárad, és akkor lerántom, és a főnök örül a frissen gyantázott mellbimbómnak!
Hogy szopogathassa a kávéja mellé!!
A taknyod tele van baktériumokkal, esetleg vírussal, mert a szervezet tisztulásának egyik terméke. Nyugodtan szívd le, ha a torkodat, esetleg a gyomrodat is meg akarod fertőzni...
Másfelől pedig nem épp a kulturált ember módszere... én nem dicsekednék vele...
De ha szívesen csócsálod a saját váladékodat... hmmm.
Legyél egy kicsit igényesebb, és szopogass el egy mézes cukorkát, dobj be egy felest, vagy igyál meleg teát.
En a termeszetes gyogymodok hive vagyok,
de ezt amit Te irtal, meg sosem hallottam, gondolom, hogy ez egy uj fajta 'modszer", de Nekem gusztustalannak tunik.
Ezzel a "torok" melegitesi modszerrel a tudodnek teszel nagyon rosszat, de ezt majd tapasztalni fogod.
Igyal csalan teat, zsalya teat,citromfu teat, stb.
ezek legalabb egeszsegesek es nem fogsz annyit szipogni sem!
Figyu!ez az oldal azért van hogy ha vki kérdez vmit akkor válaszolnak rá! Nem kell egyből a kérdezőt lehülyézni...nem is ismeritek őt...ha nem tudsz értelmes választ írni akkor HUZZÁL EL!
Ha fázik a torkod hordj sálat kicsit öltözz vastagabban, főleg most mert lehült a levegő! :(
F/16
haver a sálat próbáltad már?
És a tea még nem jutott eszedbe?
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!