Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Vannak olyan gyógynövények...

Vannak olyan gyógynövények amikből teát szokás készíteni de elszívva is hatásosak?

Figyelt kérdés
Pl.: citromfű, kamilla, orbáncfű... Ezek cigibe tekerve is működnek? Mik vannak még amik szintén hatnak így ís?

2021. nov. 29. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a marihuanán kívül (ami ugye illegális) semmi nincs ilyesmi. Legalábbis még nem találkoztam senkivel, aki teafüvet akart volna elszívni.

Kb. annyi a logika, mintha a dohányból akarnál teát főzni.

2021. nov. 29. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

A komló is ilyen, és pl a macskamenta kivonat. Talán a damiana is megér 1 próbát, vagy a hortenzia.

Mégis kérdező, én az összeset teszteltem. Egyik sem ad ütős, beállós érzést. Max talán egy kis nyugalom.

Ha készenlét kell legálisan arra ott van a szerecsendió. Abból egy 40g dózis keményen beadja 24 órára :D

2021. nov. 29. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért akarnád a tüdődet szétroncsolni?
2021. nov. 29. 11:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem beállni akarok tőle hanem dohányzásról akarok leszokni és kéne valami legális ami elszívásra alkalmas és dohányt tudnám pótolni vele. Már 1 napja nem cigizek, gondoltam nem fogok visszaesni ha van valami alternatíva.
2021. nov. 29. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Erre talán a damiana válhat be. Bár az meg van akinél emeli a vérnyomást.

A cigiről való leszokásban leginkább az segít, ha nem gondolkodsz rajta...

2021. nov. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!