Antidepresszánst helyett mit lehet szedni?
2 éve vagyok pánikbeteg. Eleinte nem volt vészes ennyire a dolog de mostanra eljutottam odáig hogy nem merek vonatra felszállni és a liftbe is rosszul vagyok. Napkozbe is szorongok, félek. Ráfog menni a munkahelyem sajnos most is táppénzen vagyok mert képtelen vagyok felszállni a vonatra hogy bemenjek a munkahelyemre.
Rexetint írt fel a pszichiáterem de sajnos hiába váltottam ki a kezdeti nehézségektől, hozzászokás mellékhatásaitòl rettegek. Annyi féle mellékhatást ír hogy az szörnyű. Tudom hogy muszály lenne és kellene is de egyszerűen halálfélelem jön rám ha már ránézek a dobozára is.
A leggyengébb xanaxbòl szedek jelenleg napi 1 szemet de már érzem hogy kezdd kevés lenni de másképp nem bírok meglenni mert annyira szorongok, a szivem majd ki ugrik a helyéről.
Jövőhét szerdán megyek vissza a pszichiáteremhez, megmondom neki az őszintét hogy nem merem beszedni az antidepresszánst. Gondolom majd hülyének fog nézni. Szerintetek az antidepresszáns helyett nem lehetne valami mást felírni? Szorongás oldò gyògyszert ami nem xanax, frontin,rivotril. Vagy valamien kedély javítòt?
Már elszántam magam hamarosan elkezdem az antidepresszánst. Nem igazán látok más kiutat. Szeretnék már újra önmagam lenni nem akarom így élni az életemet állandò szorongásba félelembe, szeretnék társaságba menni szorongás nélkül, elszeretnék menni jövőre nyaralni úgy hogy nem aggòdok azon hogy távol vagyok az otthonomtòl.
Eleinte biztosan nehéz lessz de majd csak kibírom valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!