Náthára, immunerősítésre milyen gyógynövényteát ihatok alacsony vérnyomással?
Szerintem vegyél be valami paracetamol-tartalmú gyógyszert.
Én tinikoromban nem voltam hajlandó, el is fajultak a nátháim. Mostmár azonnal NeoCitránozok, kb minden negyedik nátha az, ami NEM marad meg pár napig tartó enyhe torokfájásnak és enyhe orrdugulásnak.
Az immunrendszert nem lehet erősíteni és nem is kellene.
De ha tudod, hogy mely gyógynövények csökkentik a vérnyomást, neked ugye még jobban, akkor azokat mellőzöd, a többit meg használhatod.
Nem értem a problémádat.
Ha tudod, hogy a galagonya vérnyomáscsökkentő, akkor nem iszol olyat. De pl. a kakukkfű az jó lehet neked.
Utána keresel, hogy mely gyógynövények jók immunerősítésre, és azokat egyesével utána keresel, hogy vajon melyek csökkentik a vérnyomást és melyek nem.
A te egészséged, miért mással végezteted el a piszkos munkát?
Fűben-fában orvosság. Hallottad már ezt a mondást?
Nem gyógyszert kell szedni. Ajánlom figyelmedbe pl. a bükki füvesember videóit. Sokan lehet belőle tanulni. Vagy Maria Treben könyvét is tudom ajánlani.
5-ös :
"A te egészséged, miért mással végezteted el a piszkos munkát?"
Ez egy kérdező oldal, ha nem vetted volna észre. Ha vki tudja a választ, az tud segíteni a másiknak. Aki meg nem tudja a választ, annak nem kell odaírni. Ennyiből majdnem az összes kérdés alá odaírhatnád kötözködésképp, hogy mért nem maga keresi meg a választ! Akkor minek lenne a gyakori kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!