Mivel tudom megelőzni azt, hogy lefekvés után 1 órával ne riadjak fel magas pulzussal (pánikroham)?
Sokszor van ilyen, nem vizsgáltattam ki eddig, de amikor lefekszem mindegy, hogy 22 óra vagy éjfél, el tudok aludni, álmos vagyok, nem ez a baj, hanem szinte percre pontosan felriadok, hogy magas a pulzusom szédülök, izgulok pörög a testem, bizonyára a vérnyomásom sem megfelelő olyankor.
Ilyenkor számolok, kettesével, hármasával vagy előveszem a gimnasztikai labdám, amin nyújtok, vagy csikung / jóga gyakorlása következik, nyugalmas légzéssel.
Esetleg fokozza ha 19 óra után eszem, úgy vettem észre később nem emésztek jól, és ilyenkor mikor éjjel 2-kor felkelek hasmenés kísértetében úgymond érzem, hogy meg akar szabadulni a testem a zavaró tápláléktól.
Nem tudom eldönteni, hogy az emésztésem érzékeny, és ez a késői étkezés váltja ki, vagy szimplán szorongok és ez már csak hab a tortán, hogy az emésztésem is küzd.
Jellemzően elmegyek wc-re, jógázok 30 percet és elfogyasztok fél liter hideg vizet, ablakok kinyitva, és utána elálmosodom, majd megnyugszom és elalszom. Normál alvással másnap teljesen átlagos jól működő nappalom van.
Tények: Nincs gyerekem, nincs férjem, nincs senki zavaró irritáló körülmény, van munkám ahol nem terhelnek sem fizikailag sem szellemileg, van pénzem, vannak barátaim, sok a szabadidőm, normás testalkatú vagyok, nem dohányzom, nem fogyasztok semmilyen koffein tartamú dolgot, nem fogyasztok gyári (mű) félkész és késztermékeket, kevés a hús is, kifejezetten sok gyógynövény teát és vitamint fogyasztok, de ezen így nem segít a nyugtató gyógynövény sem.
okozhatják:
- prazolok PPi inhibitorok gyomorsav csökkentők
- magnéziumhiány (!)
- káliumhiány (!)
stb.
Nem fogyasztok savcsökkentő gyógyszereket.
Fogyasztom Szabó Gál Bence termékeit tehát a GAL Multivitamint, és mást is. Kap a testem káliumot és magnéziumot, jól hasznosuló formákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!