Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha 2 napja szinte semmit nem...

Ha 2 napja szinte semmit nem alszok csak 1 vagy 5 orat meglehet halni? 21/l

Figyelt kérdés
Kicsinalt egy gyogyszer sztem es ja mar nemnagyon szedem de nemtudok tole aludni...
2021. ápr. 3. 00:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
XD
2021. ápr. 3. 12:08
 32/39 A kérdező kommentje:
Iszok ma palinkat.
2021. ápr. 3. 12:36
 33/39 anonim ***** válasza:
Tökéletes ötlet. Így csak rontod az alvás minőségét. Bár mélyebben fogsz aludni, negatív hatással van a REM fázisra, ami elég szopó. Ne légy hülye, az alkohol semmire sem megoldás. Kis mennyiségben sem.
2021. ápr. 3. 12:38
 34/39 A kérdező kommentje:
Ohhhhh😎
2021. ápr. 3. 12:44
 35/39 Grimfox ***** válasza:

Hat nap teljes alvásmegvonás már lehet halálos, de az azt jelenti, hogy egyáltalán, egyetlen órát sem alszol, és nem azért, mert nem tudsz, hanem mert nem hagynak. Ha közben nem terhelnek fizikailag, és mentálisan, még ennél is többet bír a test.

A tested már előbb alvó állapotba merülne, mint hogy akár csak megközelítenéd a veszélyes kimerültséget. Ettől függetlenül nagyon nem kellemes az alváshiány.

2021. ápr. 4. 14:36
 36/39 A kérdező kommentje:
Ma itt aludt a baratom. Tudtam aludni asszem 10 11 orat xd de meg faradt vagyok ez miert van?
2021. ápr. 5. 09:17
 37/39 Grimfox ***** válasza:
Eleve kimerült voltál, és valószínűleg csak azért tudtál aludni, mert a barátod jelenléte valamennyire megnyugtatott, kényelmes volt. Még nem regenerálódtál, és az alap probléma sem szűnt meg, nem volt igazán pihentető az alvás. De legalább tudtál aludni, a szervezeted sokat regenerálódott közben.
2021. ápr. 5. 09:41
 38/39 A kérdező kommentje:
Hat meg nem vagyok ja teljesen jol neha szedulgetek.
2021. ápr. 5. 09:58
 39/39 anonim válasza:

1. 21 évesen ne szedj semmilyen gyógyszert, ha csak nem orvos írja fel

2. ne kávézz. Felesleges, főleg , ha nem alszol.

3. sportolj minél többet.

4. egyél normálisan, a google-ön számos cikket találsz az egészséges táplálkozásról

5. esetleg jógázz, segíthet a koncentrálásban, ellazulásban

6. ha van rá pénzed, végezz el egy agykontroll tanfolyamot!

2021. ápr. 15. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!