Ha 2 napja szinte semmit nem alszok csak 1 vagy 5 orat meglehet halni? 21/l
Figyelt kérdés
Kicsinalt egy gyogyszer sztem es ja mar nemnagyon szedem de nemtudok tole aludni...2021. ápr. 3. 00:19
21/39 anonim válasza:
Jajj úristen, 21 éves létedre ne legyél már így pánikba esve egy semmiségtől. Jesszus. Én 14 évesen szándékosan nem aludtam 1 órát SEM 2 éjszaka, a harmadik nap este már hangokat hallottam, meg mikroalvásaim voltak órán, a harmadik nap este is csak 3 órát aludtam, de már az is elég volt. És 14 éves voltam. Semmi bajod nem lesz. Ez nem olyan nagy cucc, hogy 2-3 napig rosszul alszol. Majd jön az alvás, nem fogsz meghalni. És az előzőek sem azt írták neked, nem tudom miből vontad le a következtetést, hogy azt mondták belehalsz. Igen, ha valaki erőszakkal 7 napig folyamatosan felkelt, 1 órát sem alszol. Te k*va messze vagy ettől.
22/39 A kérdező kommentje:
Hmmm en akkor is aggodok...
2021. ápr. 3. 09:40
23/39 anonim válasza:
Tehát akkor nem elvonási tünet. Viszont az ismert mellékhatások között szerepel az alvászavar.
Gondolom, nem ok nélkül írta fel az orvos. Ha csak ez jön elő, én nem hagynám abba emiatt, hidd el, nem fogsz belehalni ennyibe!
De ha ennyire aggaszt, hívd fel az ügyeletet, és kérdezz rá! De én úgy gondolom, ha az a betegséged rosszabbodik a hosszú hétvége alatt kezeletlenség miatt, amire kaptad, az rosszabb lesz.
24/39 A kérdező kommentje:
Milyen vagy melyik betegsegemre gondolsz?
2021. ápr. 3. 10:02
25/39 anonim válasza:
#24: Amire felírták. Ha csak 1-2 napig hőemelkedés van, arra önmagában nem szoktak antibiotikumot írni. Azt neked kell tudni, mit mondott az orvos, mi a bajod...
26/39 anonim válasza:
Megvan a diagnózis, a pontos neve hipochondria.
27/39 A kérdező kommentje:
Lehet azert is mert megvan 4 napja menstruacio es h felment a hő.
2021. ápr. 3. 10:55
28/39 anonim válasza:
#27: a menzesztől nem megy fel a hő, hanem pont lemegy. És emiatt nem írnának fel antibiotikumot.
29/39 anonim válasza:
Kerdezo, te sem vagy a legelesebb kes a fiokban.
30/39 A kérdező kommentje:
Neha a mellkasom is faj.
2021. ápr. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!