Ha 2 napja szinte semmit nem alszok csak 1 vagy 5 orat meglehet halni? 21/l
Figyelt kérdés
Kicsinalt egy gyogyszer sztem es ja mar nemnagyon szedem de nemtudok tole aludni...2021. ápr. 3. 00:19
11/39 anonim válasza:
Nem fogsz meghalni, ezzel állj le. Legfeljebb akkor, ha van valaki, aki ilyen módon megkínoz, de nem hiszem, hogy erről van szó.
12/39 A kérdező kommentje:
De akk mi a jo eget csinaljak.?
2021. ápr. 3. 01:23
13/39 anonim válasza:
Nem tudom, tanulj, hallgass zenét, olvass, ilyesmi.
14/39 anonim válasza:
Először is azt kellene tisztázni, mi miatt nem alszol?
15/39 anonim válasza:
Milyen gyógyszer csinált ki? Ha nyugtató/ altató elvonási tüneted van, akkor az elalvási képtelenség alap elvonási tünet. Én 6 napig voltam ébren. A világrekord 11 nap. Egy idő után " elájulsz" el- elbóbiskolsz, mikro alvások lesznek, amit észre sem veszel. A nem alvásba csak úgy lehet belehalni, h erőszakkal ébren tartanak. Ha ilyen nem áll fent, akkor előbb utóbb el fogsz aludni.
16/39 A kérdező kommentje:
Levofloxaxin sandoz a neve. De elobb utobb csak helyreallok ha nemfogom szedni.
2021. ápr. 3. 07:45
17/39 anonim válasza:
Én ezt most nem értem, bevallom. Nem hallottam még a gyógyszerről, ezért belenéztem a betegtájékoztatójába. Ez egy antibiotikum. Erre hogy sikerült rászokni? Mire szedtem, mi miatt nem hagytad abba, amikor kellett volna?
18/39 A kérdező kommentje:
Bevettem szerdan aztan csutortokre egy kukmat nem aludtam. Mara is alig 4 ora hodszat tegnap reggelre is vagy otot...de nemszedem mar matol...hoemelkedesre irta. De am hetfon meg kedden normalisan tudtam aludni.
2021. ápr. 3. 08:58
19/39 anonim válasza:
4-5 óra hossza alvás azért már alvás.
Nincs okod félni, nyugodj meg. De ha nem tudsz ne itt keresd a megnyugvást hanem fordulj a háziorvosodhoz.
20/39 A kérdező kommentje:
Hat de ez nem normalis. Ma lehet fogok palinkat inni hatha segit.
2021. ápr. 3. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!