Mondhatom a masszőrnek, hogy ne köpölyözzön?
Igen, mondhatod. A masszőr csak azt csinálhatja, amit te engedsz. Köpölyözni egyébként többféle módon és eszközzel lehet, nem mindegyik csinál véraláfutást, de lehet, hogy te hajlamosabb is vagy rá. Ilyenkor télen nem is látszik ki a ruha alól, elmúlik pár nap alatt. Lehet, hogy a haszna meglesz. Olyan masszázsfajtát, ahol mindenképp kell köpölyözni, eleve pont télen csinálnak ezért, de az ritka.
A többiektől meg sok butaságot olvastam, szerintem nem igazán tudják, mi a köpölyözés, ami professzionális masszázstechnikai módszer. Amikor gyerekkoromban az Ezeregyéjszakában vagy hol olvastam róla és az érvágással volt egy sorban, én is butaságokat gondoltam, mert a meséből nem derül ki, mi az. Ősi és ma is használatos módszer, teljesen veszélytelen.
Normális svéd-/gyógymasszázsnál én nem üveg-, hanem gumi köpölyözőt szoktam használni, mindenki szereti, és még senkinek nem lett véraláfutása tőle. Gyengédebb, mint az üveg, serkenti a vérkeringést, és kellemes érzés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!