Bakteriális húgyhólyag gyulladásom van. Húgyhólyag öblítése valamilyen baktériumölő szerrel, lehetséges volna?
Figyelt kérdés
Mivel más másodszorra írnak ki antibiotikumot, és katéter van felhelyezve, ezért lehetséges volna fecskendővel valamilyen enyhe , de hatásos folyadékot a húgyhólyagba juttatni, úgy mintha beöntés lenne végbélbe.Ráadásul nem is váltak be 100 %-kal az antibiotikumok.A katéter valószínűleg vissza fertőz.Orvos csinált ilyet,desztillált vizet nyomott fel, hogy megnézze nincs e eldugulva a katéter.2020. ápr. 19. 17:05
21/30 anonim válasza:
A meszknek semmi köze ehhez.... minek hívja?
22/30 anonim válasza:
Apropó E. Coli, az ugye tudod, hogy a belflorad szerves része? Valamit nagyon elbszhattak, ha azt képesek voltak odáig felvinni.
23/30 anonim válasza:
Mert információs oldal, azért hívja. Valaki tud ezzel kapcsolatban segíteni, hogy mit tegyen. Te is csak bogni és lehurrogni jársz ide?
24/30 anonim válasza:
Meszk-en most van infoatadas. Bakker évente fizetem a.MESZK tagsagomat, csak tudom éppen most mit csinálnak...
Szelent prostatara? XDDD
25/30 anonim válasza:
Te olvasod a kérdező válaszait?
26/30 anonim válasza:
Meszk az eü szakdolgozók részére van és nem a betegek számára. A beteg hívja a háziorvosát.
27/30 anonim válasza:
Vagy mondjuk talán hívja fel az orvosát aki kezelte....
28/30 anonim válasza:
Elolvastad a linken szereplő informaciot vagy továbbra is lejaratod magadat...? Szerinted a lakosság mit jelent? Sok apró hangyat? Amúgy ha semmi hasznosat nem tudsz hozzászólni, akkor mit vered itt.magad?
29/30 anonim válasza:
Már mondtam hasznosat. Ne csináljon beontest magának.... másrészt akkor sem erre van a meszk. Jó hogy tudod...hisz tagdíjat is fizetsz...
30/30 anonim válasza:
Jól van, menthetetlen vagy. :))) Menjél kapálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!