Bakteriális húgyhólyag gyulladásom van. Húgyhólyag öblítése valamilyen baktériumölő szerrel, lehetséges volna?
Még mindig nem értem mi a gond azzal ha desztillált vízzel főzött kamilla teát öntök fel. Ha nem tudom magam meggyógyítani akkor az orvosok megölnek. Ez jól látható...
Mi az ellenérv?? Vagy csak az hogy ilyenről még nem hallottál?
--------------------------------------------------------
Nem műtéti, konzervatív kezelés: Az idült gyulladás terápiája során célzott (azaz vizelettenyésztés alapján kiválasztott) antibiotikus kezelés szükséges. A kezelés történhet szájon át szedhető vagy intravénás antibiotikummal, illetve a hólyag antibiotikus öblítésével. A terápia időtartama kórokozótól és hajlamosító tényezőktől függ. Sok esetben a terápia befejeztével szükség van elhúzódó, alacsony dózisú prophylaxisra, azaz megelőzésre. Ez azt jelenti, hogy a terápiás dózisnál kisebb adagban a beteg napi rendszerességgel, hosszú távon antibiotikumot szed.
----------------------------------------------------------
-----tehát mégis van beöntéses kezelés-----
# 14
Most ezt ki írta? akivel eddig beszéltem?
.
.
.
Akárki is írta, tessék megérteni, hogy jelenleg egyáltalán nincs orvosi ellátás...
Aki nem tudja meggyógyítani magát annak jó az esélye hogy meghal...
Ne onts be semmit, az ott egy steril környezet, csak a baciknak kedvez. Esetleg oralisan nézzél olyan készítményeket, amik a vesen keresztül kivalasztodnak a hugyholyagodba.
Azzal, hogy beontesz csak rosszabb lesz a helyzeted.
2.,4., 16. Válaszoló vagyok.
Meg arra gondoltam, hogy segelyvonal nincs külföldön ahol tudnál tanácsot kérni?
# 17
Nem tudom kit kellene felhínom. Senkit sem érdekel mi van velem..Talán majd jézusnak telefonálok. Nem tudom ráér-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!