Hol lehet ezüst kloridot vásárolni ami nem hamisított? Súlyos fertőzésem van, illetve van e más megoldás?
milyen fertőzés okozza a gyulladást? veséd érintett? van hajlamod vesekőre?
--------------------------------------------------
Vesekővel operáltak, ilyen farkon feldugós lézeres kamerás megoldással. Kétszer csinálták, és másodjára megfertőződtem a kórházban. Ezt közvetlenül követően illetve ezzel egy egyidejűleg telje vizelet elzáródásom keletkezett. Amúgy is gyengén muzsikált a vizelet leadás a jóindulatú prosztata megnagyobbodás miatt.De még működött. Azt mondták a prosztatával csak a vesekő után hajlandók foglalkozni. Katétert tettek fel és vagy 2,5 hónapja az van betéve. Kaptam ciprinol nevű antibiotikumot mely 2 nap alatt kitisztította a vizeletet de kb 10 nap után megint beopálosodott. A katéter gondolom újrafertőzött. Most már nem adnak antibiotikumot mert állítólag rezi9stensé válhat a baktérium, Ezért gondoltam erre az ezüst kolloidra.
szart se fog érni az ezüst kolloid
nagy dózisú C- vitamint javasoltam volna (4-5 g/ nap egyszerre bevéve), mivel a C-vitamin felesleg vizelettel űrül, savassá teszi a vizeletet, amit a bacik nem szeretnek, de a vesekőkialakulást is fokozza. Esetleg tőzegáfonya kapszulát próbálhatsz még.
DE először is: menj be a patikába és/vagy hívd fel a háziorvosodat, hogy mit javasol!
A vesekő valószínűleg jelenleg másodlagos fontosságú. Ez a súlyos gyulladás aggaszt.
Egyébként Franciában sem különb a helyzet. ott már két háziorvos felmondott mert nem akartak megírni olyan igazolást amit a biztosító megkövetelt, A második háziorvos az egyik betegségemre, meniscus degeneráció(térd, rostos porcgyűrű beszakadás) még megírta, természetesen olvashatatlan kézírással.Mikor egy másodikat is meg kellet t volna írnia kb. fél év múlva, azt még megírta, de aztán azt mondta ne jöjjek többet.Szóval tragikus aaz orvoshelyzet, de erről hivatalosan soha senki nem értekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!