Hàt amit én is làttam anyàmon, hogy mit szenvedett, àttétes rákkal, hidd el annàl a halàl is jobb. És ha a kutyàknak pl. Adva a lehetősèg, akkor ezt az embereknek is meg kellene adni, igazuk van a hollandoknak. Az olyan lehet kb. Mint amikor műtéti mélyaltatàsba kerülsz, csak onnan nincs ébredés.
2019. dec. 29. 22:10
22/33 anonim válasza:
Ha már az akasztást hoztad fel, az tuti fáj, jobban szenvedsz mint az altatàsnàl sokkal.
2019. dec. 29. 22:16
23/33 anonim válasza:
Hidd el bro, én is végigmentem azon az úton, amin te. Ugyanúgy ráadásul. Anyummal. Én is beleszaladtam jelenleg a késbe de leszarom. Ha elkezd tombolni valószínűleg megoldom. De itt ugye nem ez a kérdés. Amivel ők próbálkozni akarnak, az a zéró. Biztos halál. Nagy valószínűséggel így sem lehet sok sansza, de ha így nyomják, akkor egy út lesz, ami a temetőbe vezet.
2019. dec. 29. 22:27
24/33 anonim válasza:
#23 te milyen rákban szenvedsz? Milyen stádium? :(
2019. dec. 29. 22:44
25/33 anonim válasza:
Varga gyógygomba!! Nézd meg a filmeket. Van egy srác, ismerem személyesen. Kissejtes, áttétes tüdőrákból gyógyult meg, de a kemót mellette csinálta. Az egész családunk szedi!
2019. dec. 30. 19:04
26/33 anonim válasza:
Varga gyógygomba. Anyum szedte kemo, sugár mellett. Esélyünk se volt. Szedjétek. Amit írsz kamu.
2019. dec. 30. 21:39
27/33 anonim válasza:
"Nagynénémet mondjuk 3 hét alatt megölte a kemo... Diagnózistól számítva 3 hét!!! Ha nem megy, lett volna még egy éve szerintem."
1. Nem a kemó ölte meg, hanem a rák.
2. Akkor mondj majd legközelebb véleményt egészségügyi kérdésekben, ha elvégezted az orvosi egyetemet.
2020. febr. 8. 11:37
28/33 anonim válasza:
"Ha egy pirula elég lenne, nem adnák ugyanúgy, túl sok pénzt buknának rajta hosszú távon."
Tipikus primitív összeesküvéselmélet. És a csodatevő pirulák forgalmazója szerinted szívjóságból árulja egy vagyonért a semmit nem érő szarságát?
2020. febr. 8. 11:41
29/33 anonim válasza:
"1. Nem a kemó ölte meg, hanem a rák."
Lehet.
DE, nagyon hányt a kemótól, a végén már vért hányt, elvesztette az eszméletét, kórházba vitték, másnap meghalt.
Erről én nem tudok mást gondolni, mint hogy ha nem kap, vagy nem ilyen dózisban, akkor ez nem következik be.
Illetve igen, de később.
2020. febr. 8. 22:11
30/33 anonim válasza:
29-es. De igen is a kemó ölte meg! Maga a kemó egy halálos méreg. Ezt maga az onkológus orvos is meg mondta! Mit gondolsz a betegeknek mitől hullik ki a hajuk? És mitől hányak, és mitől émelyeg a gyomruk a rákosoknak? Magától a kemótól. Úgy hogy én sem kértem a kemoból, még 2017-ben, amikor kiderült hogy gerinc rákos vagyok. És ma is itt vagyok 2022-ben annak ellenére hogy 2017-ben vissza utasítottam a kemót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!