Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Áttétes rák gyógyítása?

Miss Endzsi kérdése:

Áttétes rák gyógyítása?

Figyelt kérdés

A beteg nem kíván műtéten részt venni, se kezelésen.

Cbd olajon felül, tud valaki alternatívát? (Sajnos még nincs pénzem beszerezni megfelelő minőségben)

2019. dec. 29. 20:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

A cbd olaj NEM alternatíva, kiegészítésnek hasznos lehet. Gondolom nem kell magyaráznom a “kiegészítő” szó jelentését.

Ma a műtét, kemó és a sugárkezelés az, amivel meghosszabbítható az élet és gyógyíthatóak a rákos megbetegedések. Igen, ezek kemény dolgok, tudom, de a rák is az... ahelyett, hogy alternatív sz@rokat kerestek neki, inkább rá kellene beszélni, hogy vállalja a kezelést, hiszen élni akar..mert így ti ölitek meg a hülyeségekkel....

2019. dec. 29. 20:36
 12/33 A kérdező kommentje:
Nyilván próbáljuk rábeszélni a helyzet súlyosságára.
2019. dec. 29. 20:40
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Az olajról annyit,hogy tudok olyat aki használta,de nem ért semmit.Aztán tudok olyat aki zsákszámra összegyűjtötte a barackmagot,ha összetöröd,megeszed ami benne van,állítólag az is jó,de az illetőnél nem használt,2 hónap alatt elment.

Nagyon nem mindegy milyen stádium,hozzáállás,stb.

Olyat is tudok aki marha pozitív volt,bevállalta a kemót,így még mindig él,és tünetmentes.Tehát marha sokféle sztori van.

Amúgy már én is elgondolkoztam ilyen esetben mit tennék.Meghallgatnám az orvost,szerinte mennyi esélyem van orvosi,meg nem orvosi beavatkozással.A műtétet vállalnám,a kemót már nem biztos.

2019. dec. 29. 20:43
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
A test nem csatatér hogy ha gond van ki kell írtani a modosult sejtet . Műtét csak legyengít . Kemo sugár mergezes ami halált okoz . A kialakulas valódi okait hazteret kell megszűntetni .
2019. dec. 29. 20:48
 15/33 anonim ***** válasza:
76%

#14..gondolom nem tapasztalatból beszélsz..

Mert én igen.

Ha te vagy egy szeretted lesz rákos, azt csináltok amit akartok, de ne bíztass másokat is hülyeségre....

2019. dec. 29. 20:52
 16/33 anonim ***** válasza:
33%
A kemot mindenkinek külön keverik ki. Nincs két egyforma eset. Ha az orvos azt mondta hogy az segít, akkor az segít.
2019. dec. 29. 20:54
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézd nem fogok hazudni. Nagyon pici esèlye van így az èletben maradásra. Anyàmnak is az volt, neki megműtötték időben elvileg, de kiújult, az màr nem volt műthető. Sajnos meg is halt, élt 45 évet.
2019. dec. 29. 20:54
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg hányadik stádiumban van. Rajta van a lapon, amit a kórházból kapott. Általában bal felső sarok, ha jól emlékszem. Egy római szám és egy betű. De ha van áttét akkor harmadik vagy negyedik. Valószínűleg ő rákérdezett, hogy mi a pálya. Ezért nem kér kezelést. Ilyenkor már nincs műtét, leginkább palliatív esetleg kísérleti kezelés jön szóba. Többszörösen érintett vagyok a témában. Egyszer végignéztem, ahogy mindent próbálva (kemo, sugár, proton, gén stb....) elbukunk, most magamon nézem végig, hogy semmit sem próbálva elbukok. Ezek közül lehet választani egy áttétes rákos embernek jelenleg.
2019. dec. 29. 21:22
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
Belgiumban, Hollandiàban erre van az eutanázia, hogy legalább annyi jogunk legyen mint egy àllatnak. Méltósággal, felesleges és embertelen kínok nélkül átmenni a másvilágra. Itt sajnos ez sem elérhető.
2019. dec. 29. 21:44
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a boltot, amit írsz, magának is le tudja hozni az ember. Igaz, a szeretteinek lehet még nagyobb lesz a fajdalom, ha mondjuk az ember fog egy kötelet vagy egy bicskát. De elméletileg meg lehet csinálni ennél humánusabban is, bár kétségtelen, hogy amit írsz, nálunk is lehetne alternatíva, hogy átsegítsék, ha az ember nem tudja vagy akarja kívárni a végét.
2019. dec. 29. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!