Áttétes rák gyógyítása?
A beteg nem kíván műtéten részt venni, se kezelésen.
Cbd olajon felül, tud valaki alternatívát? (Sajnos még nincs pénzem beszerezni megfelelő minőségben)
A cbd olaj NEM alternatíva, kiegészítésnek hasznos lehet. Gondolom nem kell magyaráznom a “kiegészítő” szó jelentését.
Ma a műtét, kemó és a sugárkezelés az, amivel meghosszabbítható az élet és gyógyíthatóak a rákos megbetegedések. Igen, ezek kemény dolgok, tudom, de a rák is az... ahelyett, hogy alternatív sz@rokat kerestek neki, inkább rá kellene beszélni, hogy vállalja a kezelést, hiszen élni akar..mert így ti ölitek meg a hülyeségekkel....
Az olajról annyit,hogy tudok olyat aki használta,de nem ért semmit.Aztán tudok olyat aki zsákszámra összegyűjtötte a barackmagot,ha összetöröd,megeszed ami benne van,állítólag az is jó,de az illetőnél nem használt,2 hónap alatt elment.
Nagyon nem mindegy milyen stádium,hozzáállás,stb.
Olyat is tudok aki marha pozitív volt,bevállalta a kemót,így még mindig él,és tünetmentes.Tehát marha sokféle sztori van.
Amúgy már én is elgondolkoztam ilyen esetben mit tennék.Meghallgatnám az orvost,szerinte mennyi esélyem van orvosi,meg nem orvosi beavatkozással.A műtétet vállalnám,a kemót már nem biztos.
#14..gondolom nem tapasztalatból beszélsz..
Mert én igen.
Ha te vagy egy szeretted lesz rákos, azt csináltok amit akartok, de ne bíztass másokat is hülyeségre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!