Aromaterápiás diffuzórt vagy illòolaj párològtatòt szeretnék venni, valami jò ötlet?
Ha van háziállat vagy gyerek, akkor felejtsd el!
Amúgy meg: ilyet minden csetreszboltban kapni
"Amúgy meg: ilyet minden csetreszboltban kapni
"
Köszi,de amit belinkeltél azt nem lehet kapni.
Ilyent szinte bárhol. Teamécsessel párologtatsz. 1000 Ft krül, szinte bárhol. Pepco, Kika, kínai boltok, Herbária.
De egészen más a hatékonysága, mint a diffúzosnak.
"Amennyire hallottam, a diffúzorros készülékbe nem hagyományos illóolaj való, hanem esszenciális, erre kérdezz rá"
Lehet,ezt jò tudni, akkor diffúzoros nem jò? Én csak illòolajat szeretnék párologtani legegyszerűbben.Pepco katalògusban is volt,de itt elfogyott.
"Ilyent szinte bárhol. Teamécsessel párologtatsz. 1000 Ft krül, szinte bárhol. Pepco, Kika, kínai boltok, Herbária.
De egészen más a hatékonysága, mint a diffúzosnak." Itt a környéken mindenhol elfogyott Pepco, Müller,Tesco
Ne szívassál, bármelyik kínai kacatboltban lehet venni ilyeneket, gyertyás cuccok környékén keress
(Az emagos példa volt, láttam én is, hogy elfogyott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!