Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve!
Ha olyan a csontkovács, és olyan a probléma, akkor igen. Nekem például - a csontkovács szerint - a keresztcsontom fordult el és bukott be (nyilván csak egy picit, de az elégvolt ahhoz, hogy a három lyukon kicsordogáló idegfolyamok egyike konfliktusba keveredett valamivel, és az a kettő, aki ezt a jelenséget és helyrehozó fogást nem ismerte, nem is tudott helyretenni. Ez a pasi a szlovákiai "Pista bácsi"-tól tanult, ahová saját elmondása szerint az anyját vitte, mikor az derékfájós volt, és elleste, amit az öreg csinált (10 kezelés alatt!). Viszont egyszer hiába kezelt háromszor is, három héten belül, és akkor az egyik másik mondott pontos diagnózis, miszerint a szalagok húzódnak össze, mert félek bizonyos mozdulatoktól, és emiatt nem tud az ideg lötyögni, nyomás alatt van. Nem nagyon hittem el, de hazamentem, és két napig kipróbáltam az általa ajánlott pár egyszerű gyakorlatot, és tádámm. :D
Szóval, hogy úgy mondjam, kell némi szerencse az élethez, olyan baj érjen el, amit az, akihez majd eljárok, felismer, és meg is tud gyógyítani.
Magamtól nem szoktam már a csontkovács fogalmat előhozni, mert itt a Gyakorin olyan hülye, ostoba, értelmetlen megjegyzésekkel találkoztam, hogy a hajam égnek állt. De ha már erről beszélünk, tehát jártam egy csontkovácshoz, aki szegény megöregedett, és a tudományát átadta egy fiatalembernek, és ahogy észrevettem, az még jobb lett, mert képzi magát. Na, az vagy helyrerak, vagy közli, hogy nem tud segíteni, semmi susmus nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!