Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Narancsbőr,15/L és egyre...

Narancsbőr,15/L és egyre rosszabb! mit tegyek? (bőv. Lenn)

Figyelt kérdés
Szóval 15 éves vagyok és úgy látszik narancsbőröm van de már egy ideje. Mostmár egyre inkább zavaró, mert ha megyek akkor látszanak azok a kis izék... szóval a narancsbőröm. mit tegyek ellene? pedig nem is vagyok kövér,vagy túlsúlyos a testalakom is normális. nem sportolok semmit, futni meg nem birok.. elmúlik ez? nektek volt már, és ha igen akkor , h tűntettétek el??? előre is köszi:)
2010. júl. 16. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez elsősorban genetikai "hozomány" Sokat nem tudsz tenni ellene, de a kozmetikusok és kozmetológus orvosok szemtelenebbje jól meggazdagszik rajta. Mindenféle hókusz-pókusszal kicsalják a pénzt, aztán a narancsbőr vagy csökken, vagy nem, vagy visszatér, vagy nem.

Azért azt jól tennéd, a soportolnál és megfelelő mennyiségü folyadékot innál. /nem cukrosat/ Próbálj meg naponta 2-3-szor egy pohár vizbe egy evőkanálnyi almaecetet meginni. Kitünő zsirégető!

2010. júl. 16. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha kimész a strandra és végig nézel az embereken, meglátod, hogy mindenkinek van, még a csont és bőr lányokon is lehet látni. Csak van akin jobban látszik, és van akin kevésbé. Sok mindent nem tudsz tenni ellene, csak annyit, hogy megbarátkozol vele, egészségesen étkezel, mellette mozogsz, és sok folyadékot fogyasztasz :)

Megnyugtatlak, hogy sokan azt se tudják, mi az a narancsbőr, és ebből csak mi nők csinálunk olyan nagy ügyet. :) Egyszer megmutattam a Páromnak, hogy nekem is van, erre annyi volt a reakció hogy " ez aaaz??? ezt a hülyeséget, észre se lehet venni, csak te fújod fel a dolgot... " :D

2010. júl. 16. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom tanácsolni, hogy kezdj el sportolni valamit. Ha nem bírsz futni (és persze nincs gond a mozgásszerveiddel), az már elég gond, mert egészséges embernek tudnia kell futni legalább 10-15 percet. Azt tudom tanácsolni, kezdj el sportolni, úszni, futni. Senki sem születik maratonistának, de néhány hét gyakorlás után már lazán fogod bírni a fél óra kocogást.
2010. júl. 16. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Igen már láttam több embernek is , de inkább nálam idősebbeknél. :S

A sportolás valószínűleg beválna, a futás dolgot pedig úgy értettem, hogy nem bírok sokáig futni , mert rosszul leszek. :(

azt az almaecetes dolgot peedig kipróbálom! :)

2010. júl. 17. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!