Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérszegénységre kaptam vastabl...

Vérszegénységre kaptam vastablettát amitől rettenetesen fáj a hasam. Mit csináljak, hogy kibírjam a kúra végéig?

Figyelt kérdés
A tablettától hányingerem is van. Ez már a sokadig. A többi még rosszabb volt. Az orvos javaslatára vettem floradix szirupot egy vagyonért. Ettől meg olyan mintha egy egércsalád költözött volna a hasamba. Minden mozog belül. Még soha nem éreztem ilyet. Időnként hasmemésem van tőle és ég a gyomrom. Mi a fenét csináljak. Muszáj pótolnom a vasat de kibírhatatlanul rosszul vagyok ezektől a cuccoktól. Volt olyan készítmény ami valakinek bevált? Vagy mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen rossz? 2-3 hónapig ezt nem lehet bírni. ;(
2019. júl. 21. 23:54
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Vettem vitefer vasat, meg kapok valami vastabit kipróbalásra amit egy ismerős szed. Hátha most már valamelyik beválik. 🙃
2019. júl. 26. 14:31
 32/34 anonim ***** válasza:

A stílusodból vegyél vissza! Rögtön első körben megírtam, hogy fertőtlenített héjú tojást vegyél.

De ha nem kell, akkor csináld ki a gyomrodat vastablettával, igazából nekem tök mindegy.

2019. júl. 26. 22:11
 33/34 A kérdező kommentje:
Ez itt az ÉN kérdesem! Ha eddig nem tűnt volna fel! Nem kötelező hozzászólni ha nem tetszik a stílusom. Felesleges is mert marhaságokat írsz. A tojás gátolja a vas felszívódását, így alkalmatlan vaspótlásra! Kétségtelenül vannak benne vitaminok de nekem jelen esetben vasra van szükségem! Nyers tojást pedig kockázatos fogyasztani! Fertőtlenített héjú tojást vegyek? :D :D Biológia órán hol jártál? A tojáshéj átjárható! Ha nem így lenne megfulladna benne a csirke. :D Azt nem fertőtlenítik mert belemenne a fertőtlenítő. Hiába is tennék mert ami kívül fertőzött belül is az. :D Ezért kell megsütni, megfőzni! Nagyüzemit főzve sen lennek hajlandó megenni. Ha szeretnéd elmesélhetem az, hogy "készül" 😝 És mitől sárga a közepe. 😝😝 Nem tudom hol hallottad ezt a tej és tojás trugymós kombót de ez hasmenésen és hányáson kívül semmirw nem jó. Már lejárt a mindenre érvágást korszak. Hogy megnyugodj már kaptam többféle vaskeszítményt ami gyomorkímélő. Kérlek ne írj több választ mert felesleges!
2019. júl. 27. 21:57
 34/34 A kérdező kommentje:
Vitafer liposzómás vas szirup!!!! Szuper! Semmi mellékhatás, semmi hasfájás, semmi hasmenés. :)
2019. aug. 14. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!