Vérszegénységre kaptam vastablettát amitől rettenetesen fáj a hasam. Mit csináljak, hogy kibírjam a kúra végéig?
És van, aki a vörösborra esküszik. Én nem tudom meginni az alkoholt, de van, aki igen.
Napi 1 pohárral mondják.
Esetleg ha városban laksz és nem jársz sehova, menj el kirándulni, az is sokat segít.
Gyógyszert nem szabad szedni, ha súlyos mellékhatásai jöttek ki.
13. A vaskészítményem betegtájékoztatóját kettőnk közül én olvastam. Semmit nem tilt meg, csak felsorolja a lehetséges mellékhstásokat. A floradix szirup tájékoztatójában még mellékhatások sem szerepelnek. A rossmsnnos vasbogyónak pedig tájékoztatója sincs. Erről ennyit.
14. Nem eszem meg a barátaimat. Gondolom te sem ennél embert ha vitamin hiányod lenne. De ha meg lenne a szándék 20 év után 35 fokban jó eséllyel sugárban hánynék a véreshurkától. Mert itt kb az ami segítene. Aki májat javasolt annak üzenem hogy csúnya A vitamin túladagolás lehet a vége. Másrészt a máj egy méreganyagokat szűrő szerv. Hát nem tudom......jó étvágyat hozzá. 😝
Te egy önsorsrontó ember vagy.
Van egy problémád de nem vagy hajlandó megoldani, semmi sem jó.
Mit szeretnél? egyél százas szöget.
Nem felel meg egyik vaspótló készítmény sem.
Nem vagy hajlandó természetes úton (máj) nagy mennyiségű vasat bevinni a szervezetedbe.
ZSA vérátömlesztés tetykóm.
Basszus ki eszik meg egy agyon kínzott állatot akit beletöltöttek a saját belébe. Ehhez képest Auswitz nyári tábor volt. 🙈💀
Hogy lehet ilyet javasolni? 😢
Te gyarmatifejű, az állat a természetben fogja és SZÉTTÉPI a másik állatot, a nyakát elharapja és nyersen megeszi.
Ehhez képest amit az ember csinál az szolid dolog. Az állatok úgy halnak meg hogy nem szenvednek (az olyanok miatt mint te ezt minden országban törvény írja elő) és szinte steril körülmények között dolgozzák fel őket.
Ehhez képest az oroszlán odamegy azt szétharapja a nyakát a prédájának és megeszi úgy hogy még félig mozog.
Nekem is barátaim az állatok, de ami a tányéromon vagy akárcsak a húsboltban van, az nem a barátom, hanem a táplálékom. Nem látom bele a rántott hússzeletbe a disznót. Ha belelátnám, én se tudnám megenni. Ha nem akarsz májat, mert méregtelenítő szerv, akkor legalább húst. A hurkáról írott mondatod is csak egy durva szókép, akkor hurkát se egyél, ha gusztustalan.
Igaza van a radikálisan fogalmazó 16-os hozzászólónak, és érted haragszik, nem ellened. A szervezetednek szüksége van vasra, és amit a növényekből beviszel, az nem bizonyul elégnek. Van, akinek igen, neked pont nem. Szemmel láthatólag egyik külső vaskészítményt se bírod. Akkor, ha élni akarsz, nincs más választásod, mint megenni a húst. A saját életedet elvileg el is ronthatod, magánügy, de ott vannak a szeretteid is, akik belepusztulnának az önhibájukon kívüli öngyilkosságodon. Ha életről-halálról van szó (vas nélkül nem tudsz működni), akkor fel kell adni az elveinket. Ha az állatkínzás zavar akkor vegyél húst házi gazdálkodásból, szabadon tartott állatokkal.
Mint írtam volt már vastabletta ami szuperül működött és semmi panaszt nem okozott. Csak megszűntették a forgalmazását. Ha már volt ilyen akkor nem lehetetlen a dolog. Ezért kértem tanácsot, hátha valaki használt már olyat ami beválhat nekem is. A nekem semmi nem jó megjegyzést inkább nem kommentálnam. Nem tehetek róla, hogy kipróbáltam 5 féle vaspótlót és mindegyik emesztési gondokat okoz. Ez nem az én hibám!!!! Amiket az allatokról írtatok pedig egy naív elképzelés. Én velük dolgozom, ismerem őket. És a pipi meg a malacka nem az ebédem hanem a barátom. Jártam mezőgazdasagi iskolába, videken nőttem fel és vágóhidat is láttam már. A steril körülményeket meg a szenvedés nélküli halalt inkább hagyjuk jó!? Lehet ezt hinni de a valóság az a leírhatatlan borzalom. Képtelen lennék húst enni. Más okból kifolyólag voltam kórházban. Ott megpróbáltam egyszer az életemért küzdve, de nem tudtam lenyelni. Az oroszlánhoz meg ne hasonlítsuk már magunkat
Ő egy ragadozó. Nincs más választása. És amit leírtal sem állja meg a helyét, csak nem akarok belemenni mert nem ez volt a kérdés. Civilizált emberként mindenevők vagyunk és van más választásunk. Egyébként meg évekig nem voltam vérszegény, még műtétek után sem. Most jött ez így össze mióta nem gyártják a vastablettát amit eddig eszegettem. :( Annyira azért nem rosszak az értekeim hogy vérátömlesztés akár szóba kerüljön. De most kénytelen vagyok szünetet tartani mert kibírhatatalan a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!