Ti sötétben alszotok? Nem féltek? Esetleg van valami fényforrás, hogy könnyebben elaludjatok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 20:32
21/22 anonim válasza:
engem nagyon zavar a legkisebb fény is, ha alvásidő van. pl. a telefon ahogy töltődik és világit a led lámpája, na az is zavar :)
22/22 anonim válasza:
Csa megtudja az ember különböztetni az álmot a valóságtól. :) Egyébként nálam a tv az esetek 90%-ban megy az elalváshoz de nem a fény miatt hanem inkább a hang miatt. Tudok full sötétben is aludni de fülesen vagy hangszórón mennie kell vagy valami videónak, zenének vagy esetleg valami műsornak (family guy, szellemes, ufos műsorok bármi ilyesmi), egy időben ilyen vihar és természet hangokat is hallgattam. Bár nekem úgy mond szokásom hogy szefi legendák nyomájában videóira alszom, kb mindegyiket láttam már legalább 50x de szeretem őket hallgatni esténként és ha nem azokat hallgatom nem tudok úgy aludni mint rájuk. Elég furcsa szokás. :D 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!