Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti sötétben alszotok? Nem...

Ti sötétben alszotok? Nem féltek? Esetleg van valami fényforrás, hogy könnyebben elaludjatok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 20:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es,mit szólnál ahoz,hogy sötétben alszol,arra ébredsz hogy ismeretlen fényforrás van a szobádban.Elég erős( nem világítja be a szobát),másodpercekig nézed,azután eltűnik.Mondjuk 2-3 alkalommal történik ilyesmi.Olyan helyen laksz ahol kintről nincs hogy bevilágítsanak+ van sötétítőd.Nem ijednél meg?
2019. júl. 16. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nálam megy a tv. Nem azért mert félek, teljesen más oka van. Ha csönd lenne, és nincs ami terelje a gondolataim, akkor soha nem aludnék el. Rohadt szar dolgokon mentem át ebben az életben, ha csönd van, akkor rám omlanak a falak. De a tvnek ugye van fénye is, így nekem ez. 24 órában búg valami nálam.
2019. júl. 16. 23:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehető legsötétebb és leghangmentesebb helyzetben.

Engem nyugtat, kellemes érzéssel tölt el a sok ismeretlen.

2019. júl. 17. 13:35
 14/22 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, sötétben és csendben.
2019. júl. 17. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
mivel elmúltam 4éves ezért tudok aludni fény nélkül is...bár nem teszem mert az a város fénye beszűrődik egy kicsit.
2019. júl. 17. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Én mindent lekapcsolok és hogyha egy kis rés marad a redőnyön akkor már a hajnali nap első fényei felkeltenek .... ezután esélytelen hogy visszaludjak. Én csak teljes sötétben tudok elaludni. 23N
2019. júl. 17. 21:15
 17/22 Alain Delon ***** válasza:
11: Milyen ismeretlen fényforrás? Nekem amúgy a tök sötét kell.
2019. júl. 18. 16:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Olyan fénye volt mint a hallogén égőnek.Csak úgy,a semmiből. Pár éve volt.
2019. júl. 18. 18:01
 19/22 anonim válasza:
100%
Én csak sötétben és csöndben tudok aludni. Amikor kicsi voltam, akkor aludtam csak TV mellett, de egy idő mulva már nagyon zavart a fénye és a hangja is.
2019. júl. 19. 09:27
 20/22 anonim ***** válasza:

"arra ébredsz hogy ismeretlen fényforrás van a szobádban"

Ez egy álom volt, csak szólok.

Azzal meg sok mindent nem tehetsz. Ha félsz a sötéttől, akkor álmodhatsz ilyet.

Megpróbálhatod a teljes sötétet, ahogy tanácsolták is, mert akkor nincsenek árnyékok.

De jobb lenne valahogy rendbe tenni az agyad, hogy ne félj. A félelem tönkreteheti az életed.

Amíg ez sikerül, addig használhatsz éjjeli lámpát, de minél halványabbat, mert nem egészséges folyamatos fényben aludni.

A hang viszont más kérdés.

Ha teljes csönd van, akkor meghallhatod az infrahangok egy részét, ami tényleg félelmet okoz. Infrahangok mindenütt vannak.

Ez így nem jó, ezért használhatsz valamilyen halk hangot elalváshoz. Ez lehet zene vagy fehér zaj (lehet ilyet is kapni, pl. baba altatáshoz).

Ja, és ez nem természetfeletti lény, hanem alvás, álom kategória.

2019. júl. 19. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!