Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 13 órát aludtam és most...

13 órát aludtam és most rosszul vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon sok, viszont az elmúlt napokban nagyon keveset aludtam, vasárnap buliztam így szinte semmit. Tegnap este 11kor dőltem ki. Délben keltem és szédülök, gyenge vagyok, legszívesebben még aludnék.

Viszont a délután aktiválnom kéne még magam. Tanácsok, amik segítenek ebben a helyzetben? Mert gondolom a túl sok alvás miatt érzem ezt

2019. júl. 16. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó hideg vízben mosakodj le, mosd az arcod is hideg vízben, igyál valami frissítőt (tea, kávé), és menj ki a levegőre.
2019. júl. 16. 14:20
 2/4 Alain Delon ***** válasza:
Lehet, hogy enned is kéne.
2019. júl. 16. 14:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megmosakodtam, ettem, ittam egy kávét, kicsit kimegyek a kertbe aztán megyek a dolgomra. :D
2019. júl. 16. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként ez tényleg létező dolog, mert magamon is tapasztaltam már, hogy ha előtte keveset alszom, akkor egy-két napig simán bírom, utána ha kialszom magam, többet alszom az átlagnál, akkor meg úgy ébredek, mint akit agyonvertek. Kíváncsi lennék az okára. De egyébként tényleg úgy van, pár óra, és regenerálódsz. Arra figyelj, hogy időben ágyba kerülj, mert minden kezdődik elölről. (Tapasztalat.)
2019. júl. 16. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!