Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon rosszul vagyok, alig...

Nagyon rosszul vagyok, alig aludtam?

Figyelt kérdés
Tegnap azaz ma hajnalban alig aludtam, mert rengeteget kellett tanulnom, kb 2,5 óra volt, amég becsuktam a szemem, reggel mentem suliba. Máskor nem nagyon szokott ilyen lenni, de kegyetlen a föcitanárom, és rengeteg vaktérkép és tananyag van, amire volt 2,5 napom úgy, hogy még egy csomó más tárgy is van. Na de nem térek el a tárgytól. Hazaértem, próbáltam aludni de nem sikerült. Most 8-kor feküdtem és azóta itt vergődök az ágyamban. Még csak álmos sem vagyok. 6-kor kelek és nagyon aggaszt, mert ma is alig tudtam koncentrálni, nemtudom mi lesz holnap. Valami praktika hogy tudnék aludni? Próbáltam már, ledőltem, de nem ment. Normálisaknak megy a zöld!

2018. márc. 26. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem segít, ha eszek pár falatot, vagy ha sétálok egy kicsit.
2018. márc. 27. 00:13
 2/6 anonim válasza:
Ez nagyon rossz ha hosszabb távon majd nem tudnád kialudni magad rendesen. Nekem a háziorvosom a magné b6ot ajanlotta. Vagy vannak gyógynövényes nyugtató teák, amik segítenek az elalvásban ( cickafark ).
2018. márc. 27. 00:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Könnyebb suli, mindenképp, mert rámegy az egészséged.
2018. márc. 27. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is gyógynövényes teát ajánlok: citromfűteát. Segít megnyugodni, álmosít.

Másik dolog, hogy ha nem bírsz aludni, pislogj. Sűrűn, gyorsan. Egy idő után bele fogsz fáradni, el fogsz aludni.

2018. márc. 27. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz lemenni, vagy kimenni sétálni a friss levegőn? Ha ez nem megvalósítható, akkor tárd ki az ablakodat és járj helyben, végezz el pár egyszerű torna gyakorlatot. Egyébként, ahogy azt már előttem leírták, szerezz be magneb6-ot, és c-vitamint. Ezeket szedd rendszeresen.
2018. márc. 27. 00:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ha fekve olvasok, mindig elálmosodom. Illetve a gyógynövényes teák is segíthetnek (citromfű). Illetve enyhe, gyógynövényes nyugtatók (pl. Valeriana).
2018. márc. 27. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!