Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ilyen szédülés másnál is...

Ilyen szédülés másnál is előfordult már?

Figyelt kérdés

Tegnap este készülődtem fürdéshez, de nem lett belőle semmi. Beültem a kádba és mire mozdultam benne egyet, hirtelen elkezdtem szédülni, kicsit zsibbadt a nyelvem, két karom. Olyan volt mintha forgott volna a világ pedig ültem. Végig hányingert éreztem ebben a pár perces rosszullétben. Aztán 2 perc múlva kihánytam a vacsit. A hányás után még rosszul éreztem magam, de reggelre jobban lettem.

Máskor is volt ilyen, de általában a szédüléses rosszullét mindig hozza a hányást is. Szerencsére csak pár percig szokott tartani, de esetemben nagyon veszélyes ez, mert sokat vezetek és annyira hirtelen jön hogy fel se lehet rá készülni. Van hogy nem látok semmit, úgyhogy félek nagyon, mert 2-3 havonta már rendszeres ez az állapot.

Ha elmegyek orvoshoz foglalkozik velem, vagy rögtön azt mondja hogy sok a stressz és leráz ennyivel?

2019. júl. 15. 09:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha nem mész el orvoshoz, saját magad rázod le ennyivel.

Sajnos vannak tapló orvosok, nem is kevés. Kérd meg, hogy neurológushoz küldjön el. Persze ott is csak megsavanyodott, azaz magyar emberek dolgoznak. De néha segítenek, ha kéred őket és kedves vagy.

2019. júl. 15. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 hónapja tart, akkor már rég el kellett volna menned a háziorvosodhoz. Ha normális, el fog küldeni különböző szakvizsgálatokra. Autót így ne vezess, mert veszélyezteted magad és mások testi épségét!
2019. júl. 15. 09:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Lehet vérnyomás-ingadozás, pánikroham, vérszegénység, érelmeszesedés, nyaki gerinc probléma, fül betegségei, alkohol-megvonás és még ki tudja, mi minden.

Háziorvos tovább utalhat neurológiára, röntgenre, vagy aminek még szükségét érzi.

2019. júl. 15. 19:15
 4/19 A kérdező kommentje:
Vérnyomás nem, állandóan 120/80. Pánikbetegség se, és alkoholprobléma is kizárt.
2019. júl. 15. 20:39
 5/19 anonim ***** válasza:
A háziorvoshoz mindenképp menj el, a minimum egy teljes vérkép, aztán jöhet a többi vizsgálat.
2019. júl. 15. 21:23
 6/19 A kérdező kommentje:
A háziorvos egy semmittudó üzletember, nem foglalkozik komolyabb betegekkel sem csak megírja a papírokat és ennyi.
2019. júl. 15. 21:56
 7/19 anonim ***** válasza:
Azért ez elég komoly dolog ahhoz, hogy egy orvos foglalkozzon vele. Nem tudom, hogy állsz anyagilag, de ha megengedheted magadnak, keress egy magánorvost, jobb ötletem nincs. Mi itt nem fogjuk tudni megállapítani, mi lehet a bajod.
2019. júl. 15. 21:59
 8/19 A kérdező kommentje:
Van egy szakorvos ismerősöm, ő szokott ide oda küldeni ha van valami bajom és akkor várni se kell, előre kér időpontot. Csak az a baj hogy nem érek rá a munkám miatt, ezen a héten semmiképp sem tudok beszorítani orvost, ez egy hosszú vizsgálat lenne. Lehet ct, fül orr gégész, reumatológus, bármi szóba jöhet és ez nem fél óra.
2019. júl. 15. 22:05
 9/19 anonim ***** válasza:
lehet, de az első szerintem akkor is a vérkép, az pedig nem vesz sok időt igénybe. Lehet, hogy abból már látszik, merre kell tovább keresgélni.
2019. júl. 15. 22:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Csak nem Érden laksz?
2019. júl. 16. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!