Ilyen szédülés másnál is előfordult már?
Tegnap este készülődtem fürdéshez, de nem lett belőle semmi. Beültem a kádba és mire mozdultam benne egyet, hirtelen elkezdtem szédülni, kicsit zsibbadt a nyelvem, két karom. Olyan volt mintha forgott volna a világ pedig ültem. Végig hányingert éreztem ebben a pár perces rosszullétben. Aztán 2 perc múlva kihánytam a vacsit. A hányás után még rosszul éreztem magam, de reggelre jobban lettem.
Máskor is volt ilyen, de általában a szédüléses rosszullét mindig hozza a hányást is. Szerencsére csak pár percig szokott tartani, de esetemben nagyon veszélyes ez, mert sokat vezetek és annyira hirtelen jön hogy fel se lehet rá készülni. Van hogy nem látok semmit, úgyhogy félek nagyon, mert 2-3 havonta már rendszeres ez az állapot.
Ha elmegyek orvoshoz foglalkozik velem, vagy rögtön azt mondja hogy sok a stressz és leráz ennyivel?
Ha nem mész el orvoshoz, saját magad rázod le ennyivel.
Sajnos vannak tapló orvosok, nem is kevés. Kérd meg, hogy neurológushoz küldjön el. Persze ott is csak megsavanyodott, azaz magyar emberek dolgoznak. De néha segítenek, ha kéred őket és kedves vagy.
Lehet vérnyomás-ingadozás, pánikroham, vérszegénység, érelmeszesedés, nyaki gerinc probléma, fül betegségei, alkohol-megvonás és még ki tudja, mi minden.
Háziorvos tovább utalhat neurológiára, röntgenre, vagy aminek még szükségét érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!