Nektek is állítólag egészséges a szívetek még is van úgy, hogy érzetek nagy szívdobbanást?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 13:45
11/14 A kérdező kommentje:
Egyik azt irja teljesen termeszetes masik azt hogy nem...most akkor mi van
2019. júl. 1. 13:17
12/14 anonim válasza:
A szívdobbanás (plusz) lehet kamrás és csak pitvaros is. Azt javaslom, menj el és nézesd meg kaardiológussal, mert van egy normális határ, de van amj már gyógyszert igényel. Nekem például volt már ezekkel a plusz ütésekkel szívmūtétem is. Nem betegség, inkább olyan rendellenesség, ami gyógyítható. De csak arra kell figyelned fōként, hogy TILOS energiaitalt, kávét fogyasztanod vagy esetleg a kólát is hanyagold, és minden egyebet amiben koffein van
13/14 A kérdező kommentje:
Már annyiszor voltam orvosnál , hogy pánikbeteg lettem régebb ez miatt.. minden orvos azt mondta egészséges vagyok
2019. júl. 2. 09:08
14/14 anonim válasza:
Azóta, hogy vagy? Csökkent az extrák száma?
Nekem is így van. Voltam magán dokihoz is, vizsgált nagyon alaposan, de azt mondta semmi nincs. Aminek örülök!!!
Viszont ezek az extrák totál kikészitenek és pánikbetegséget alakítanak ki. :( Mert mindig az van eszembe, hogy jól nézték meg!? Ha semmi nincs, miért csinálja ezt heti 25-ször. Refluxom viszont van, a kardiológus azt mondta, az is okozhat iylet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!