Mit tehetek a ropogó csontok ellen?
Figyelt kérdés
Üdv!
Főként este lefekvésnél, sőt inkább ilyenkor figyelek fel rá, hogy mikor lefekszek aludni és fordulok egyet mondjuk az oldalamra mivel csend van elég hangos kattanást hallok ami általában vagy a lábamból, vagy a derekam felől, vagy a vállamból jön.
Eléggé félek, hogy nagyon elkopnak a porcaim, vagy netán a csontritkulás kialakulástától.
Egyébként 17 éves fiú vagyok, a csontjaim például az ujjaimon, mint általában sok embernek nem ropognak.
Mit tehetnék ellene?
2010. júl. 8. 10:38
1/2 anonim válasza:
A választ pontosan nem tudom, csak érdekesség végett, hogy amíg küzdő sportoztam, addig a nyakam pl. mindig ropogott. Abbahagytam pár hónapja, és egyre ritkábban fordul elő...
:S
2/2 anonim válasza:
meleg fürdő fellazítja a körülötte lévő izmokat és így kevésbé fog ropogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!