Stressz lehet a gond?
3 hete nagyon elkezdett szúrni a szívem ( bal mellem alatt ) 7 napig szenvedtem sajnos nem kaptam időpontot szívultrahangra így bementem a sűrgösségire mivel nagyon szúrt egész nap, vérvétel, ekg röntgen minden volt semmit nem találtak hála istennek !
erre rá 4 napra elmúlt teljesen..
ma pedig munkába újra kezdte és azóta folyamatosan szúr főleg ha mozgok . mi lehet ez ? most már nagyon aggódom. a szívem vagy a tüdőm ez ?
kérjek szívultrahangra időpontot vagy mit csináljak ? esetleg stressz? most lesz államvizsgám mellette 35 órába dolgozom de nem érzem hogy rástresszelnék.
HA minden vizsgálat eredménye jó, akkor pszichés eredetű, a stresszes életviteled okozza.
A vérképed is jó?
Legjobb lenne a stresszes helyzeteket kerülni, de ha nem teheted, akkor szedjél Magnéziumot és B6-ot, ezek vény nélkül kaphatók és szerepük van a szívritmus szabályozásában.
És 1-2 nap környezetváltozás is jót tenne, kikapcsolódás a szabad levegőn, túrázás. Mindezeket tapasztalatból írom. Jó egészséget kívánok neked!
vettek vért is igen, minden rendben volt :)
köszönöm szépen megfogadom a tanácsokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!