Stressz kezelése, de hogyan?
Mostanában nem sikerül szinte semmi... július óta stresszben élek, aminek már fizikai jelei is vannak.
Okok: hiába voltam jó tanuló, imádom a szakmám és a gyakorlati helyemen is jó ajánlót kaptam (ott nem volt még sajnos üresedés)semmi állást nem kapok meg, pedig a próbamunkákon is jól szereplek.
Suli: júliustól novemberig napi harcot vívtam mire beírták egy Erasmuson teljesített jegyem... most államvizsgáznék is felvételiznék, erre ma kapok egy emailt, hogy ha holnapig nem lesz a szakkollégiumi jegyem aláírva nem mehetek államvizsgázni. Mivel ez egy tehetség gondozós tárgy - nem feltétel az államvizsgának- írtam a tanárnak, erre jön a levél,hogy a szakkollégium csak február végén zárul, magyarán nem akarja aláírni... remélem még ha pénzért is de lejelentkezhetek még róla, mert egyébként is a tanárok beszéltek rá, hogy vegyem fel... megőrülök és ez lassan már minden emberi kapcsolatomra kihat.
1. Taichizz.
2. Legalább olyan komoly célod legyen a nyugodtság, mint a mostani képzésed elvégzése. Tenni is kell az egészséges szellemért, és ebben csak megfelelő felfogással érhetsz el eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!